300fps alsanda 144fps görüyorsun zaten PC yi boş yere 300fps de yorma bence Max FPS ayarlayabilirsinmerhaba cs de 300 fps e yakın alıyorum konsola fps_max 200 yazarsam işlemci ve ekran kartı daha az yorulurmu ve ekranım 144hz olduğu için 200 fps alsamda 300 fps alsamda aynı görüntüyü görürüm değilmi?
Evet fps i sabitlersen dogal olarak kullanimlar da dusecektir ve bilgisayar rahatlayacaktir.merhaba cs de 300 fps e yakın alıyorum konsola fps_max 200 yazarsam işlemci ve ekran kartı daha az yorulurmu ve ekranım 144hz olduğu için 200 fps alsamda 300 fps alsamda aynı görüntüyü görürüm değilmi?
monitorün modeli lg24gn600-b olup olmadıgına nerden bakabilirim?60 hz monitörde 60 ve 200 fps değerinde iki video olsun görüntü 200 fps olanda daha akıcı oluyor monitör 60 hz olmasına rağmen aradaki akıcılık farkını rahatlıkla görebiliyorsun monitöründe gsync freesync varsa aç fps düşmeden yırtılmalardan kurtulursun yoksa vsync aç akıcılıkta bi tık fark olur ama yırtılma olmadığı için daha temiz bir görüntü alırsın
Eğer fps ne kadar yüksekse input lag o kadar azalır ve bu rekabetçi oyunlarda işinize yarar fakat free sync açık olmasına rağmen ekranda yırtılmalar oluyorsa fpsi sabitlenmini öneririm.merhaba cs de 300 fps e yakın alıyorum konsola fps_max 200 yazarsam işlemci ve ekran kartı daha az yorulurmu ve ekranım 144hz olduğu için 200 fps alsamda 300 fps alsamda aynı görüntüyü görürüm değilmi?
hocam çok bi fark yoksa ekran kartını boşa yormayayım 200-300fps alıyorum zaten. ekranda yırtılma olmuyorEğer fps ne kadar yüksekse input lag o kadar azalır ve bu rekabetçi oyunlarda işinize yarar fakat free sync açık olmasına rağmen ekranda yırtılmalar oluyorsa fpsi sabitlenmini öneririm.
Hocam niye fazladan fps almak varken düşüğe çekiyorsunuz? Sistem 300 fps kendisi veriyor, zorla vermiyor ki.hocam çok bi fark yoksa ekran kartını boşa yormayayım 200-300fps alıyorum zaten. ekranda yırtılma olmuyor
ekran kartı %100 de çalışıyor hocamHocam niye fazladan fps almak varken düşüğe çekiyorsunuz? Sistem 300 fps kendisi veriyor, zorla vermiyor ki.
Normal bir durum.ekran kartı %100 de çalışıyor hocam