Hocam başka bir öneri var mıdır Steelseries sensei ten ve zowie ac2 modelinden aynı fiyata daha iyi performans veren ürün?zowie za12
Hocam razer viper fiyatına değecek mi?razer viper, viper mini, hyperx pulsefire fps pro
Hocam ac2 modelini bulamadım acaba ec2 mi yazacaktınız ve zowie markanın modellerinin hepsi neredeyse aynı fiyat aralarındaki fark ne?Hayir benim begendigim modeler bunlar
Ever ec2 k.b yanlis yazdimHocam razer viper fiyatına değecek mi?
Şuan hala aklımda sensei ten ve zowie
Hocam ac2 modelini bulamadım acaba ec2 mi yazacaktınız ve zowie markanın modellerinin hepsi neredeyse aynı fiyat aralarındaki fark ne?
Markette alabileceğin en iyi farelerden birisi kendisi ben bu bütçeye çıkabilsem alırdım internetten incelemelerine bak istersenHocam razer viper fiyatına değecek mi?
Şuan hala aklımda sensei ten ve zowie
Hocam ac2 modelini bulamadım acaba ec2 mi yazacaktınız ve zowie markanın modellerinin hepsi neredeyse aynı fiyat aralarındaki fark ne?
boyutu büyük hocam onunRazer Detahadder.
Hocam birkaç raze viper ve zowie model yorumu geldi hala aradayımSensei ten senin için en iyi seçenek görünüyor. Yakın rakipleri 100₺ daha ucuz diye başkasına yönelme sensei ten baya iyi bir mouse
Razerda optik switch var asla çifte tıklama derdin yok ve 70 milyon tıklama ömrü var ve acayip hafif zaten bakmaman lazımboyutu büyük hocam onun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam birkaç raze viper ve zowie model yorumu geldi hala aradayım
Bana 'bak kardeşim şu mouse ta öyle bir özellik varki onlara bakmana gerek yok' diye bir yorum gerek almam için![]()
Hocam pekiSensei ten senin için en iyi seçenek görünüyor. Yakın rakipleri 100₺ daha ucuz diye başkasına yönelme sensei ten baya iyi bir mouse
Hocam boyutu büyük maalesef deathadder'ınRazerda optik switch var asla çifte tıklama derdin yok ve 70 milyon tıklama ömrü var ve acayip hafif zaten bakmaman lazım
sensörleri aynı zaten eğer kablosuz kullanmak istiyorsan alınabilir ama viper fps oyunları için bir tık iyi olur gibi geliyor hem de basilisk 50 milyon tıklamalı mekanik switch viper 70 milyon tıklamalı optikHocam peki
Razer Basilisk X HyperSpeed Kablosuz Oyuncu Mouse nasıldır?
Hocam boyutu büyük maalesef deathadder'ın
Deathadder değil viper diyorum dostumHocam peki
Razer Basilisk X HyperSpeed Kablosuz Oyuncu Mouse nasıldır?
Hocam boyutu büyük maalesef deathadder'ın
Hocam zowie de o kadar farklı model var ki ac2 diye yanlış yazığınız model in tam olarak ismi nedir?Logitech g305, Zowie ac2, za12 bakabilirsin