tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
Arkadaşlar kulaklık için 15'ten fazla konu açmıştım. Şükür Aldım sonunda. Arctis 3 aldım arkadaşlar destekleriniz için teşekkür ederim.
Hocam arctis 3 ve 5 te 98db olması sebebiyle ses seviyesi az gelebilir. Umarım geri iade etmezsiniz ses kalitesi , mikrofon kalitesi, rahatlığı ve görünüşü çok güzel ama ses seviyesi beni tatmin etmedi ve aşırı az geldi arctis 5 modelinde. (cloud 2 ye göre sesi az)Arkadaşlar kulaklık için 15'ten fazla konu açmıştım. Şükür Aldım sonunda. Arctis 3 aldım arkadaşlar destekleriniz için teşekkür ederim.
Hayırlı olsun kralArkadaşlar kulaklık için 15'ten fazla konu açmıştım. Şükür Aldım sonunda. Arctis 3 aldım arkadaşlar destekleriniz için teşekkür ederim.
Hocam çok sorun ediceğini sanmıyorum sesi açarım en kötü ve arctis 5 alma şansım olsa bende cloud 2 alırdım arctis 5 yerineHocam arctis 3 ve 5 te 98db olması sebebiyle ses seviyesi az gelebilir. Umarım geri iade etmezsiniz ses kalitesi , mikrofon kalitesi, rahatlığı ve görünüşü çok güzel ama ses seviyesi beni tatmin etmedi ve aşırı az geldi arctis 5 modelinde. (cloud 2 ye göre sesi az)
Hayirli olsun
H.o güzel tercih.
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun,Güle güle kullan![]()
Teşekkür EderimHayırlı olsun kral
Teşekkürler hocamHayırlı olsun hocam.![]()
Bunun şerefine açtığın spam konulardan 1 hafta banArkadaşlar kulaklık için 15'ten fazla konu açmıştım. Şükür Aldım sonunda. Arctis 3 aldım arkadaşlar destekleriniz için teşekkür ederim.