Lenovo IdeaPad Gaming 3 vs ACER Nitro 5 hangisini almak daha mantıklı?

Arkadaşlar ikisinden birini almayı düşünüyorum. Aldığımda 8gb ram ekleyeceğim. Hangisini alsam daha iyidir acerin soğutmasını pek bilmiyorum bu yeni kasasıymış bilgilendirirseniz sevinirim.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6

Acer Nitro 5 An515-46
hocam aslında işlemci olarak laptoplarda inteli tercih etmeniz daha mantıklı diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar son bir şey sormak istiyorum bugün acer nitroyu alacağım. Trendyol,hepsiburada veya teknosa web sitelerinden alacağım. Eğer ürün sorunlu gelirse felan iade veya değişim yapabilir miyim? Şuan baktım n11 en ucuza satıyormuş ordan alınır mı?
Knk Amazon satiyorsa çok fark ta yoksa ordan al

Alacağım modelin intel işlemcili versiyonunu bulamadım o yüzden amd almak zorundayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani ısınıyor mu hocam?
Öncelikle kendim alıp deneyimlemedim fakat biraz üstünde durup düşününce, benim fikrim kesin ısınır hava çıkışı olan laptoplar ısınırken hava çıkışı olmayan laptobun ısınmaması için , içinde custom sıvı nitrojenli soğutma olması lazım :D

n11 den bişey alınmaz onu da ekleyim

Öncelikle kendim alıp deneyimlemedim fakat biraz üstünde durup düşününce, benim fikrim kesin ısınır hava çıkışı olan laptoplar ısınırken hava çıkışı olmayan laptobun ısınmaması için , içinde custom sıvı nitrojenli soğutma olması lazım :D

n11 den bişey alınmaz onu da ekleyim
n11 400tl daha ucuza satıyor ondan benim için çok iyi olurdu aslında ama bakalım olmazsa trendyoldan alayım artık.

Knk Amazon satiyorsa çok fark ta yoksa ordan al
Amazonda bulamadım kanka maalesef

Kesinlikle Acer alın.

Arkadaşlar aceri satın aldım yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Geldiğinde ürün hakkındaki yorumlarımı yazarım.

Arkadaşlar aceri satın aldım yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Geldiğinde ürün hakkındaki yorumlarımı yazarım.
hocam bende aynı laptopu bakıyorum hangi siteden aldınız ve gelince mutlaka deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

hocam bende aynı laptopu bakıyorum hangi siteden aldınız ve gelince mutlaka deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Ben n11den aldım en ucuz oradaydı. Tahmini teslimat için pazartesiyi gösteriyor, geldiğinde inceleyip görüşlerimi bildiririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,371
Üyeler
183,829
Son üye
Fur0120
Geri