ARKADAŞLAR BU OYUN ALINIR MI ??

Umut Kerem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
212
Arkadaşlar battelfield 1 almak istiyorum sizce alayım küçüklükten beri bf 1 istiyorum ayrı bir sevgi besliyorum daha önce oynuyan var mı acaba varsa görüşlerini yazarsa sevinirim birde indirimde alıcam ne dersiniz ??

En son hile kaynıyordu birde amazon prime bedavaya verince hilenin suyu çıkmıştır diye düşünüyorum yinede size kalmış

Eğer gerçekten istiyorsan alabilirsin Gamepass'te varsa onu al.

Arkadaşlar battelfield 1 almak istiyorum sizce alayım küçüklükten beri bf 1 istiyorum ayrı bir sevgi besliyorum daha önce oynuyan var mı acaba varsa görüşlerini yazarsa sevinirim birde indirimde alıcam ne dersiniz ??
103 saatim var şu anda ve iyi ki almışım hikaye olarak fena değil 2 defa bitirdim ama mp efsane. Ea play ile bf4 ve bf5 denedim toplasan ikisi 10 saat yoktur ama 5-6 tane hile gördüm. Bf1'de bu kadar saatte sadece 3 hile gördüm ama sunucularda oyuncu olduğu için hemen başka yere giriliyor. Bf1 oynanış olarak zorlayabilir çünkü silah tepkimeleri bf5 ve 4'e kıyasla çok daha gerçekçi ve zor.

Online kısmı en son geçen sene denemiştim oyun bulma süresi çok uzundu lakin hikayesi kısa olmasına rağmen çok etkiliyici bi hikayesi var.Hikayesi için tekrar oynardım

Geri