80.000 TL Motor önerisi

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
773
Öncelikle merhaba. Yaklaşık 80.000 TL bütçem var ve motor almak istiyorum. Scooter, naked, racing fark etmez. Bütün önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler.

Cf moto naked modelleri tutuluyor bakabilirsin uygun

Cf moto naked modelleri tutuluyor bakabilirsin uygun
CF Moto 250 NK modelini düşünüyordum bende. Honda'nın PCX modeli ile ikisi arasında kaldım. Biri rahat ve kaliteli diğeri nispeten daha dandik ve daha hızlı. Kafam karışık bu konuda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekipman için ayrı bütçe varsa Sıfır cfmcoto NK250 öneririm
Benim de aklımda o motor vardı. Ekipman için ayrı bir bütçe var.

CF Moto 250 NK modelini düşünüyordum bende. Honda'nın PCX modeli ile ikisi arasında kaldım. Biri rahat ve kaliteli diğeri nispeten daha dandik ve daha hızlı. Kafam karışık bu konuda.

Benim de aklımda o motor vardı. Ekipman için ayrı bir bütçe var.
Scooter bana göre bir yerden sonra sıkmaya başlar ama konfor olarak çok iyi ona bi lafım yok. Vitesli motor kullanmanın zevki ayrı bence

Scooter bana göre bir yerden sonra sıkmaya başlar ama konfor olarak çok iyi ona bi lafım yok. Vitesli motor kullanmanın zevki ayrı bence
Bence de vitesli motorun tadı çok ayrı ama scooterın da rahatlığı bana cazip geliyor ama pcx alırsam motor pek giden bir motor da değil haliyle valla bilemedim çok arasında kaldım.

Bajaj Dominar 250 D bak.

Sıfırları 86 bin tl ayrıca 27 beygir.

Daha önce bajaj kullanmış biri olarak çok keyifli kesinlikle önerebilirim

CFmotoların yedek parçaları çok pahalı özellikle göstergeleri ayrıca performanslarını beğenmiyorum

Bajaj Dominar 250 D bak.

Sıfırları 86 bin TL ayrıca 27 beygir.

Daha önce bajaj kullanmış biri olarak çok keyifli kesinlikle önerebilirim

CFmotoların yedek parçaları çok pahalı özellikle göstergeleri ayrıca performanslarını beğenmiyorum
Performans olarak ne gibi sıkıntıları var.

250NK öneririm kesinlikle. Çin malı bir motor, japon kalitesini beklemezsen üzmez.
Racing istiyorsan CBR 250R'da düşünebilirsin.

Ar yirmi beş al hocam, 2. El hasar kayıtlı filan olur ama o çift silindirin, 7k 8k devirden sonraki o uzamanın hissini ne cf moto verebilir ne bajaj verebilir. Bir de ar yirmi beş olduğu için satılması da hızlı oluyor, ben zamanında tercihimi ağır hasar kayıtlı 17 model r25 ten yana yapmıştım, 1 gün pişman olmadım.

CFMOTO 250 NK öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,861
Üyeler
188,487
Son üye
Raks Sole
Geri