PC oynarken elektrik giderse ne olur?

UPS alırken özellikle gürültülü olmamasına dikkat edin. Çok rahatsız edici oluyor bazıları.
Şu an elimde kameralar için bir tane mevcut baya pahalıya geldi elektrik gidip gelme durumlarında bip bip ediyor gerçekten rahatsız edici onun dışında ses çıkarmıyor

Ekler

• 20221017_002701.jpg
    20221017_002701.jpg
    758.3 KB · Hit: 56
Şu an elimde kameralar için bir tane mevcut baya pahalıya geldi elektrik gidip gelme durumlarında bip bip ediyor gerçekten rahatsız edici onun dışında ses çıkarmıyor
elektrik gitmesinde ses çıkarabilir o kadar olacaktır. Ben sürekli boşta çalışırken gürültülü çalışanlardan bahsediyorum.

Bf 1 oynarken elektirikler gitti şimdi bende şalteri kapattım dogru yapmış mıyım

Dediğim gibi önerilerinize açığım
Özellikle bir önerim yok. Bence UPS kullanmaya gerek bile yok. Akım koruması bulunan kaliteli bir priz ve kaliteli bir psu ile sıkıntı yaşamazsınız. Fakat sizin bütçeniz yüksek olduğu için alabilirsiniz. Attığınız UPS modeli iyi diye biliyorum.

Yıldırım düşmesi gibi olaylar elektriklerde yüksek volaj gibi durumlara neden oluyor bu durumda elektronik her türlü alete sıkıntı çıkarıyor. PSU'm bir kere yandı mesela,özellikle modemler çok etkileniyor bu durumdan. PSU kalitesine bağlı olarakta sıkıntı çıkıyor hasar direkt diğer parçalara yansıyabiliyor. Ayrıca bu gibi kesintiler önemli çalışmalar esnasında olursa bu çalışmaları kaybetmemek içinde ups şart denilebilir.

Arkadaşlar illa soracak bir sorunuz varsa gidip konu açın. Bir konuyu konuyla alakasız yere çekiyorsunuz. Arkadaşın sorusu elektrik kesintisinde ne olur? Sizin rampage PSU'nuz adamın sorusu değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,237
Üyeler
185,048
Son üye
Mert9797
Geri