Bulkyapanobez
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,124
İllaki aramızda başına böyle bir şey gelen olmuştur. Türkiye'de kürtaj ücretleri vs ortalama aşağı yukarı nedir bilen var mı veya araştıran?
10 haftaya kadar olan gebeliklerde kürtaj yasal, araştırmadan yorum yapmayınız.Yasal değil.
yasal?Yasal değil.
Kim verdi size bu bilgiyiYasal değil.
olur mu et ete değecekİllaki olmasın 50 liraya kondomunuzu alın böyle şeylerle uğraşmayın yazık
50 liraya bim kondomu satılıyor knka onada ne kadar güven olur kim bilirİllaki olmasın 50 liraya kondomunuzu alın böyle şeylerle uğraşmayın yazık
Başıma geldi demiyorum hocam merak ediyorum. Amazondan boşuna mı kovalıyoruz indirimiİllaki olmasın 50 liraya kondomunuzu alın böyle şeylerle uğraşmayın yazık
Bizde herkes çok biliyor hocam. Ben biraz baktım sanırım klinikleri artmış 2022 ortalaması 1500-3000 TL arası değişiyorAbicim bizim milletimiz neden tavsiyede bulunmadan birşeye cevap veremiyor anlamıyorum. Adam ücretini sormuş, kondom tavsiye eden var, yasal olmadığını söyleyen var. Biliyorsan ücretini söyle, bilmiyorsan neden laf kalabalığı yapıyorsun ki?
Dostum 3 sene önce illegal şekilde yapanlar 2 bin TL ye yapıyorlardı. Legal olanı hakkında bir bilgim yok ama sanki bir ara ücretsiz olacak gibi bir bilgi dolanıyordu emin değilim.
10 haftaya kadar olan gebeliklerde kürtaj yasal, araştırmadan yorum yapmayınız.