Türkiye'de kürtaj ücretleri

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,124
İllaki aramızda başına böyle bir şey gelen olmuştur. Türkiye'de kürtaj ücretleri vs ortalama aşağı yukarı nedir bilen var mı veya araştıran?

Yanlış Bilgilendirme
Yasal değil.

İllaki olmasın 50 liraya kondomunuzu alın böyle şeylerle uğraşmayın yazık

Abicim bizim milletimiz neden tavsiyede bulunmadan birşeye cevap veremiyor anlamıyorum. Adam ücretini sormuş, kondom tavsiye eden var, yasal olmadığını söyleyen var. Biliyorsan ücretini söyle, bilmiyorsan neden laf kalabalığı yapıyorsun ki?

Dostum 3 sene önce illegal şekilde yapanlar 2 bin TL ye yapıyorlardı. Legal olanı hakkında bir bilgim yok ama sanki bir ara ücretsiz olacak gibi bir bilgi dolanıyordu emin değilim.

Abicim bizim milletimiz neden tavsiyede bulunmadan birşeye cevap veremiyor anlamıyorum. Adam ücretini sormuş, kondom tavsiye eden var, yasal olmadığını söyleyen var. Biliyorsan ücretini söyle, bilmiyorsan neden laf kalabalığı yapıyorsun ki?

Dostum 3 sene önce illegal şekilde yapanlar 2 bin TL ye yapıyorlardı. Legal olanı hakkında bir bilgim yok ama sanki bir ara ücretsiz olacak gibi bir bilgi dolanıyordu emin değilim.
Bizde herkes çok biliyor hocam. Ben biraz baktım sanırım klinikleri artmış 2022 ortalaması 1500-3000 TL arası değişiyor

Yakın zamanda izmir'de bir hastanede 5k dı ama şu an ne kadar bilgim yok.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,196
Üyeler
193,291
Son üye
gencali
Geri