Tilsch
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 618
2k.B550 kaç liradan satılmıştı.
2k.B550 kaç liradan satılmıştı.
bunu gerçekten anlamıyorum ihtiyacın yok neden alırsın. İnsanın bitip tükenmek bilmeyin isteklerinin ve nefsinin peşinden koşturması onu helaka sürüklüyor ama idrak yolları iltihaplı olduğundan mevzuyu kavrayamıyorİhtiyacı olmayan da alıyor. Üzülürsem bu duruma üzülüyorum.
Çoğumuz kaçırdık,siz aldınız mı peki?Sıvı soğutucu alıp ürünü kargo verilen varmi
Alabiliyorsam, alırım. Siz kafanızı fazla yormayın.bunu gerçekten anlamıyorum ihtiyacın yok neden alırsın. İnsanın bitip tükenmek bilmeyin isteklerinin ve nefsinin peşinden koşturması onu helaka sürüklüyor ama idrak yolları iltihaplı olduğundan mevzuyu kavrayamıyor![]()
bana salı günü geldi bütün aldıklarımSıvı soğutucu alıp ürünü kargo verilen varmi
Sıvı soğutma almismiydin 360likbana salı günü geldi bütün aldıklarım
Hayır,hiçbir şey almadım.O gün sonradan gördüm kampanyayı.Sıvı soğutucular dakikalar içinde tükenmiş,öyle diyorlar.Sıvı soğutma almismiydin 360lik
evet hepsi 1 günde geldi. ekran kartı , monitör , psu falan da aldım onlarda aynı gün geldi.Sıvı soğutma almismiydin 360lik
İtopya da 1400 den bulunabiliyor pek de sağlam indirim olmamış psu açısından.Psu 1350 den stokta
İndirim diye atmadım kanki yani fiyatı arttırıp stoğa ekliyorlarİtopya da 1400 den bulunabiliyor pek de sağlam indirim olmamış psu açısından.