BixiBlake
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 15,429
Ben bile daha çok tanınıyorumdur (!)O söyleyen rapçi kimdi beyler?
Zaten 30 saniye mırıldandı çünkü salonda genç yok
Ben bile daha çok tanınıyorumdur (!)O söyleyen rapçi kimdi beyler?
Annem bile güldü dedi önceden Atatürk için babası belli olmayan demişti şimdi ne diyorPuahahqha lan Atatürkü övüyolar anketlerde gerideler herhalde
Benim anlamadığım kdvyi devlet alıyor zaten mağazalar neden satmasın ki yine aynı şeyi alacaklarStok sorunu olmasa da insanlar bir şeylerden yararlanabilse. Ama mağazaların stok yok çekeceğinden eminim neredeyse. Pandemi zamanında arabada yaşanan alavere dalavereleri gördük. Bizim millet ötv indirimi olursa ona da takla attırmanın bir yolunu bulur. Çoğu insan yine faydalanamaz. Umarım iyi planlamışlardır.
Beni sokak röportajı yüzünden çağırmışlardıBeyler siyasi yorum yapmayın hem forumu hem kendinizi sıkıntıya sokmayın. Biz yorum yazarız. Yöneticileri ifadeye çağırırlar. Sadece fırsatlar olursa o fırsatları konuşalım.
2- Donanım Arşivi Forum sitesinde üyeler ve ziyaretçiler tarafından yazılan yorum, oluşturulan konu, paylaşılan fotoğraf, videolar, linkler ve tüm materyaller bu paylaşımda bulunan forum kullanıcımızın sorumluluğunda olup, Donanım Arşivi sorumluluk kabul etmemektedir. Forum üyelerimiz ve ziyaretçilerimiz tarafından yapılacak herhangi bir illegal durumda üyemizin ve ziyaretçimizin IP adresi ve giriş bilgileri gerektiğinde yetkili makamlara verilmek üzere saklanırBeyler siyasi yorum yapmayın hem forumu hem kendinizi sıkıntıya sokmayın. Biz yorum yazarız. Yöneticileri ifadeye çağırırlar. Sadece fırsatlar olursa o fırsatları konuşalım.
Kendi aralarında çeviriyorlar. Karaborsa yapıyorlar. Araba zamanı da arabayı satıp para kazanacaktı bayiler ama normal vatandaşa satmadılar. Hep bayilere verdiler el altından. Şimdi de atıyorum bir mağazada çalışan kişi gidip çoluk çocuğunun akrabalarının çocukları üzerine filan fatura kesip onları da ikinci el kapalı kutu satabilir. Nelerini gördük. Mesela mahallende çoluk çocuk vardır alamayacak durumu olan onlar adına alır onlara biraz para verir sonra kapalı kutu ikinci el satarsın. Böyle yapılırsa çoğu yer stok yok çekmeye başlar.Benim anlamadığım kdvyi devlet alıyor zaten mağazalar neden satmasın ki yine aynı şeyi alacaklar
Anladım en büyük sorunumuz bu fırsatçılıkKendi aralarında çeviriyorlar. Karaborsa yapıyorlar. Araba zamanı da arabayı satıp para kazanacaktı bayiler ama normal vatandaşa satmadılar. Hep bayilere verdiler el altından. Şimdi de atıyorum bir mağazada çalışan kişi gidip çoluk çocuğunun akrabalarının çocukları üzerine filan fatura kesip onları da ikinci el kapalı kutu satabilir. Nelerini gördük. Mesela mahallende çoluk çocuk vardır alamayacak durumu olan onlar adına alır onlara biraz para verir sonra kapalı kutu ikinci el satarsın. Böyle yapılırsa çoğu yer stok yok çekmeye başlar.