Fadlywise
80+
sıkıntı yok kampüsten inerken bi uğrayıp arkadaşla konusuru zaten aydındaymış şansBu grup malum partili kaynıyor zaten
sıkıntı yok kampüsten inerken bi uğrayıp arkadaşla konusuru zaten aydındaymış şansBu grup malum partili kaynıyor zaten
Aman ziktir et ortaokul a giden çocuklar büyük ihtimalsıkıntı yok kampüsten inerken bi uğrayıp arkadaşla konusuru zaten aydındaymış şans
Kimin ne yapacağı beni ilgilendirmez ortaya bir laf atıldı ve yerine getirilmedi ya bu açıklamayı yapan AKP genel başkan yardımcısı istifa edecek yada kalkacak Cumhurbaşkanı özür dileyecek milletten kaç gündür indirim haberi yapan haber siteleri de sus pus anlaşılan unutturmaya çalışıyorlar büyük lokma yiyeceksin büyük söz söylemeyeceksin!Allah askina bu ulkenin genclerinin %95 OTV KDV indirimini hakedicek ne yapiyor ki, Tiktok ceksinler diye mi alinacak o telefonlar yoksa telefonda PUBG oynasinlar diye mi
gerisi sendeAlıntıyı görüntülekorkma paşam korkma qwepğsorğpqwdas
Hic bir açıklama yok son durum buArkadaşlar son durum ne? Ayrıca 25 sayfalık ne konuştunuz bu kadar?
Desene boşuna beklemişim.Hic bir açıklama yok son durum bu
Ben de ayni durumdayim belki bi indirim olurda yeni telefon alabilirim sonunda diye kasimin sonuna kaldi o da muhtesem cuma (kara cuma) indirimlerini bekleyeceğimDesene boşuna beklemişim.
Bütün sayfaları tekrar teker okuyodum görünce patladım sdhdhajsabi şaka mı bu birisi bana anlatsın ya