❌İndirim Bitti! XFX 6900xt İncehesap 14.299 TL

marston

80+
Reaksiyon skoru
31

Bugün Rx7000 serisi tanıtılmayacak olsa direk alırdım. İhtiyacı olanın kaçırmaması gerek ekran kartı fiyatları yeni modeller geldikçe ucuzlayacağı yerine pahalılaşıyor.

Bugün Rx7000 serisi tanıtılmayacak olsa direk alırdım. İhtiyacı olanın kaçırmaması gerek ekran kartı fiyatları yeni modeller geldikçe ucuzlayacağı yerine pahalılaşıyor.
Kaçta tanıtılacak

Yeni çoğu kişinin alamayacağı fiyatlarla geldiği için eski seri de kıymete biniyor hocam. Bu olayı da avrupaya bırakmadık bizi kıskanmaya devam etsinler. Paylaşım için teşekkürler.

Tanıtım ne zaman?Canlı izlemek istiyorum da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kb sonradan gördüm saati.

Benim de tek eksiğim ekran kartı topladığım sistemi kaç aydır kullanamıyorum. 7000 serisi aklımı çeliyor 2-2.5 kat daha iyi performans veriyor diye haber vardı. 7700xt 6900xt'den daha performanslı olup daha ucuza olursa 7000 serisi almak daha mantıklı olur diye bekliyorum.. Ne olacağını gece göreceğiz umarım Amd f/p gitmeyi düşünür.

Benim de tek eksiğim ekran kartı topladığım sistemi kaç aydır kullanamıyorum. 7000 serisi aklımı çeliyor 2-2.5 kat daha iyi performans veriyor diye haber vardı. 7700xt 6900xt'den daha performanslı olup daha ucuza olursa 7000 serisi almak daha mantıklı olur diye bekliyorum.. Ne olacağını gece göreceğiz umarım Amd f/p gitmeyi düşünür.
7000 serisinden sızan pek bilgi yoktu sanırsam.Sürpriz olacak bize de.

Şu fiyatı görünce 20 ye neden hazır sistemi olmasın ki diyor insan
Knk daha güçleri belli değil 7700xt fiyatı 12 13k olur 6900xtden güçlü olmaz bence olursa da bu fiyatlara çıkmaz rakibine göre fiyat olur Nvidia ya bakmak lazım

Şu fiyatı görünce 20 ye neden hazır sistemi olmasın ki diyor insan
23 e bir arkadaş yapmıştı. Dediğiniz gibi 20 ye çıkabilir ama biraz uğrsşılmalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk daha güçleri belli değil 7700xt fiyatı 12 13k olur 6900xtden güçlü olmaz bence olursa da bu fiyatlara çıkmaz rakibine göre fiyat olur Nvidia ya bakmak lazım
500$ olucaktır büyük ihtimal.

Geri