Neler Yeni

🔥İndirim XFX RX6600 🔥5.357 TL ( TEŞHİR ) (Vatan)

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,319
İsim
Kadir
Rastgele ararken denk geldim hocam evet vatan üzerinden çıkmıyor nedense.
İlginç listelemiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga ben vatanın hiçbir mağazasında teşhir oem ürün görmedim
Mağazaya gidince de bitti diyorlar buradaki ilginç konu şu outlet bölümünde bu ürün yok bu ürün sitede var ama nedense listelenmiyor ve web satışı yok artık tüm firmalar teşhir outlet web üzerinden satıyor vatan neden satmıyor anlamıyorum

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
alınır mı? aslında aklımda rx6700 vb. var ama ikinci el yerine vatandan almak nekadar mantıklı?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Burak

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Tolga
Hocam bunların teşhirleri nasıl oluyor yani vatanda kullanılan PC’lerden çıkıyor herhalde kimse elini sürmediği sürece sıkıntı olmaz gibi
Reyon ürünüyse okey ama sürekli açıl kalan bir pcden çıkma ise asla tercih etmezdim.

sertberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Erhan Erhan
teşhir ürünleri sadece ürünün bulunduğu mağazadan alınabiliyormuş.

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
arkadaşlar olaya açıklık getiricem telefonda müşteri temsilcisi ile görüştüm ürünler oem miş sadece vitrinde göstermek için kullanılmış eğer ürünün garanti bantlarında bir sorun yok ise 2 yıl garantiliymis (sıfır gibi yani) ve yakınınızdaki bir vatan şubesinden rica edip o şubeye getirttirebiliyormuşsunuz ben birtane alicam galiba

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Burak
Bulunduğum şehirde var aldirtcam birazdan fakat ürün teşhir reyonda paketi vesairesi açılmış şekilde sunuluyormuş haberiniz olsun garanti yok yani üründe
arkadaşlar olaya açıklık getiricem telefonda müşteri temsilcisi ile görüştüm ürünler oem miş sadece vitrinde göstermek için kullanılmış eğer ürünün garanti bantlarında bir sorun yok ise 2 yıl garantiliymis (sıfır gibi yani) ve yakınınızdaki bir vatan şubesinden rica edip o şubeye getirttirebiliyormuşsunuz ben birtane alicam galiba

Hocam ürün iyi bir ürünü drop donma kasma vesaire olur mu oyunlarda soğutması nasıl kartın ona göre hemen cekicem ürünü

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
Bulunduğum şehirde var aldirtcam birazdan fakat ürün teşhir reyonda paketi vesairesi açılmış şekilde sunuluyormuş haberiniz olsun garanti yok yani üründe

Hocam ürün iyi bir ürünü drop donma kasma vesaire olur mu oyunlarda soğutması nasıl kartın ona göre hemen cekicem ürünü
hocam bende bilmiyorum telefonda öyle söylediler gidip şubeye sorucam birazdan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,361
Üyeler
163,481
Son üye
dokancapalot
Top Bottom