Ücretsiz XBOX GamePass veren bir yer var mı?

Konudan biraz bağımsız olacak lakin "3 aylık deneme sürümü" adı altında hediye veriliyor diğer arkadaşların dediğin gibi örn: Twitch-Xbox ortaklığı.

Belli başlı web sitelerinde 3 aylık GamePass deneme sürümü key olarak 20-30 TL bandında satılmakta. Aklınızda bulunsun diye eklemek istedim sadece. İyi forumlar ...

Konudan biraz bağımsız olacak lakin "3 aylık deneme sürümü" adı altında hediye veriliyor diğer arkadaşların dediğin gibi örn: Twitch-Xbox ortaklığı.

Belli başlı web sitelerinde 3 aylık GamePass deneme sürümü key olarak 20-30 TL bandında satılmakta. Aklınızda bulunsun diye eklemek istedim sadece. İyi forumlar ...
Hocam güvenebileceğim bir link atarsan seve seve alırım.

Bizzat kendimin de alım satım yaptığım bir site var fakat burada paylaşmam ne kadar doğru bilmiyorum. Kurallara aykırı bir şey yapmak istemem. Discord üzerinden atabilirim :)

DC : Volki Tolki #9294
İstek gönderdim hocam.

İstek gönderdim hocam.
Ben de 2 aylık ultimate üyeliği var discord hediye etmiş benim zaten 1 yıllık üyeliğim var hala lazımsa sana verebilirim. Ama yeni hesapta girmen gerek

Ben de 2 aylık ultimate üyeliği var discord hediye etmiş benim zaten 1 yıllık üyeliğim var hala lazımsa sana verebilirim. Ama yeni hesapta girmen gerek
Çok iyi olur hocam.

DC:Zerolite#5907
veya forumdan da yazabilirsin hocam.

Gönderdim özel mesaj ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,122
Üyeler
185,028
Son üye