1.DA Forum "Setup Yarışmasını." Başlatıyorum !

masanın arkasında 1000 tllik LED olunca fps mi artıyo kardeşim iyimisinz siz ya :D
bana göre önemli benim masam dar görünüşe önem veren biriyim csgo oynuyorum sırf masam küçük diye yer yetmezsizliği yaşıyorum oynayışı etkiliyor masa

bana göre önemli benim masam dar görünüşe önem veren biriyim csgo oynuyorum sırf masam küçük diye yer yetmezsizliği yaşıyorum oynayışı etkiliyor masa
ayn ayn bende masaya bakarak pub oynuyorum haklısınz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben hamur açma sofrasında oynuyorum yerde daha iyi yorulmuyorum :)
heh işte ben ya eyvallah kardeşim beni nerde gördün yav :D

masanın arkasında 1000 tllik LED olunca fps mi artıyo kardeşim iyimisinz siz ya :D
O zaman insanlar niye tatile gidiyor internette fotoğrafları var sonuçta.Odanı biraz güzel görmek istersin biraz önem verilir sen odanın çöplük içinde olmasını ister misin?

Arkadaşın yapmaya çalıştığı şey sanırım "TechSource" kanalının "Setup Wars" konsepti gibi bir şey.
Açılan konuları "boş-gereksiz-sh*t" gibi mesajlar ile kötülemeyin. Katılmak isteyenler yorumunu ekleyebilir.
Forumda "gereksiz" denebilecek yüzlerce konu var, onlara yorum yazıp, bunlara "booşş" yazmayın.

Vallaha klavye setini yeni alacağım monitör desen 19" hoparlör var kasanın üstünde çöp benimki :(

Bende boş yazılmasını saçma buldum istemiyosanız bakmayabilirsiniz.

Arkadaşın yapmaya çalıştığı şey sanırım "TechSource" kanalının "Setup Wars" konsepti gibi bir şey.
Açılan konuları "boş-gereksiz-sh*t" gibi mesajlar ile kötülemeyin. Katılmak isteyenler yorumunu ekleyebilir.
Forumda "gereksiz" denebilecek yüzlerce konu var, onlara yorum yazıp, bunlara "booşş" yazmayın.
Çok Teşekkürler Mod Bey <3

Boşsa yazmayın kardeşim bu kadar basit adam eğlence olsun diye konu açmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,393
Üyeler
186,882
Son üye
atatürküseviyorum
Geri