Ethernet to usb önerisi

Sakurajima Mai

80+ Silver
Reaksiyon skoru
641
100mbps internetim var laptopun ethernet girişi çalışmıyor galiba internet hızını etkilemeyecek en ucuz ethernet to usb dönüştürücüsünü önerir misiniz.
Baktım da usb 1.1 var 2.0 var 3.0 var aralarında fark var mı? Hangisi internetim için yeterli ve ucuz olur önerilerinizi bekliyorum ürün linki atarsanız sevinirim:)

Son düzenleme:
SELAMLAR. ugreen usb 3.0 gigabit ethernet dönüştürücü aldım ugreen türkiye üzerinden. xiaomi tv box için. yalnız gelen dönüşdürücü usb ucu mavi degil siyah. ucundada s.s. kabartması da yok. kutusunda 3.0 gigabit yazıyor , ugreen türkiye distribütörü kutusnda neyse içeriğide odur diyo. aranızda siyah uçlu usb 3.0 gören varmı. yok sa şüphelenmelimiyim.

SELAMLAR. ugreen usb 3.0 gigabit ethernet dönüştürücü aldım ugreen türkiye üzerinden. xiaomi tv box için. yalnız gelen dönüşdürücü usb ucu mavi degil siyah. ucundada s.s. kabartması da yok. kutusunda 3.0 gigabit yazıyor , ugreen türkiye distribütörü kutusnda neyse içeriğide odur diyo. aranızda siyah uçlu usb 3.0 gören varmı. yok sa şüphelenmelimiyim.
Siyah mavi uçlar bir şey değiştiriyor mu

Geri