adata mı kingston ssd mi

JoKeRsn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
233
adata su630 aldım sonradan forumda insanların kronik sorunlu oldun yazdınıgını gordum varmı uzun sure kullanan sizin dediklerize gore iade edip

bunu alabilirim butcem max 500 480 gb düzgün bir ssd arıyorum

Kingston A400 iyidir.

Kingston A400 iyidir.
Kötüdür. Sağlık sorunu var. BX500 yan sanayi.
adata su630 aldım sonradan forumda insanların kronik sorunlu oldun yazdınıgını gordum varmı uzun sure kullanan sizin dediklerize gore iade edip

bunu alabilirim butcem max 500 480 gb düzgün bir SSD arıyorum

Öncelikle SU630 için Crystal Disk Mark ve Crystal Disk İnfo indirip değerlerinizi paylaşın, yeni serilerde sorun düzeltildi deniliyor. Yeni seri denk geldiyse sıkıntı olmadan kullanabilrisiniz. A400 önermem.

Kullanıyorum yaklaşık 10 ay oldu bi sıkıntı çıkarmadı çok şükür.

Öncelikle SU630 için Crystal Disk Mark ve Crystal Disk İnfo indirip değerlerinizi paylaşın, yeni serilerde sorun düzeltildi deniliyor. Yeni seri denk geldiyse sıkıntı olmadan kullanabilrisiniz. A400 önermem.
trend yolda almıştım linkini atabilirim yenimi bilmiyorum pc 1 temmuzda geliyor ondan sata 2 pc me taktım sata 2 sata 3 gore performansı düşürüyor ama yinede atim

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    36.4 KB · Hit: 174
trend yolda almıştım linkini atabilirim yenimi bilmiyorum PC 1 temmuzda geliyor ondan sata 2 PC me taktım sata 2 sata 3 gore performansı düşürüyor ama yinede atim
Crystal Disk Info sonuçlarını da atar mısın? Hız değerlerin normal.

Bende de yeni seri var hocam. Hala FPS drop ve mavi ekran alıyorum

bu mu istediğin ?
Hocam değerlerin şuanlık gayet iyi sağlık oyunlarda da drop yaşamıyorsan sıkıntı olmaz. 1-2 ay kullan sağlığı hâlâ 100 ise güle güle kullan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,994
Üyeler
188,509
Son üye
Sonkursun84
Geri