250 Tl civarı 240 gb ss önerisi?

Reaksiyon skoru
39
Arkadaşlar ben başta James Donkey 240 gb LE SSD'sini düşünüyordum ama forumlarda uyumluluk sournları falan var diyorlardı.
Birde adata mı alsam kingston mu alsam karar veremedim kingstonun yazma değerleri biraz daha düşük önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar ben başta James Donkey 240 gb LE SSD'sini düşünüyordum ama forumlarda uyumluluk sournları falan var diyorlardı.
Birde adata mı alsam kingston mu alsam karar veremedim kingstonun yazma değerleri biraz daha düşük önerilerinizi bekliyorum.
Kingston a400 alabilrisin yada hilvision markasının ssdlerine bakabilirsin sorun yaşayan olmadı bu marka ssd lerle ama a400 ü alan bazı kişiler sağlık sorunu yaşamış ama yine de sen bilirsin

Kingston A400 o fiyata alınabileceklerin en iyisidir sanırım.
Toshiba gibi ssd markalarına bakmayınız çoğu kronik sorunlu

Kingston a400 alabilrisin yada hilvision markasının ssdlerine bakabilirsin sorun yaşayan olmadı bu marka SSD lerle ama a400 ü alan bazı kişiler sağlık sorunu yaşamış ama yine de sen bilirsin
Bende sağlık sıkıntısı olmayan sıkıntı çıkarmayacak ssd arıyorum hangisi mantıklı karar veremedim.

Bende sağlık sıkıntısı olmayan sıkıntı çıkarmayacak SSD arıyorum hangisi mantıklı karar veremedim.
Bunu alabilrisn ama bütçeni 20tl daha arttırsan gigabyte ın bir ssd si var gigabyte ssd konusunda samsung gibi genellikle sorun çıkmayan bir firma

Biraz daha para ekleme yapabilirsen evo 860 al. Olmuyorsa arkadaşların dediği gibi Kingston A400 iyidir.

Geri