Çözüldü✓ 5800x3d için high-end anakart önerisi

Fireable

80+ Silver
Reaksiyon skoru
691
Bütçe
10000
Yükseltme yapmayacağım ve ramler yolda olduğu için 5800x3d için high-end anakart arıyorum. Aklımda x570 rog formula vardı. Asus olsa daha iyi olur ekran kartı asus çünkü.

Yükseltme yapmayacağım ve ramler yolda olduğu için 5800x3d için high-end anakart arıyorum. Aklımda x570 rog formula vardı. Asus olsa daha iyi olur ekran kartı asus çünkü.
Bütçen izin verirse al tabiiki. Şayet formula olabildiğince üst seviye zaten.

Ekler

• Ekran görüntüsü_20221118_000013.png
    Ekran görüntüsü_20221118_000013.png
    165.2 KB · Hit: 60
Ya ajsdjsfjds
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ddr5 kursam düzgün ram için çok para vermek lazım + babam benden habersiz vermiş siparişi yabancı ülkeden geliyo.
He hayırlı olsun o zaman bu arada anakart i Asus almak daha güzel olur gerçekten çok iyi model bu Rog serileri

BU SİZİN dediğinize uyuyomu bilmiyomda güzel anakart kullanıyoru m

O işlemci için uçuk anakartlara gerek yok. Crosshair falan gereksiz gündelik kullanıcı için. ROG Strix B550-F, Msi B550 Tomahawk falan çok ideal olur. Paran cebinde kalsın.

BU SİZİN dediğinize uyuyomu bilmiyomda güzel anakart kullanıyoru m
Fiyatı pahalı bu model için bende alacağım takip ediyorum 3800tl idi dün tebilon da kaçırdım şuan takip ediyorum stoga gelirse alacağım ama bu fiyata bu model bence gereksiz

Geri