Bilgisayarım Drop Yiyor

M U D N

80+
Reaksiyon skoru
10
Kasa özellikleri : Ryzen 3 1200 - Asus prime a320m-k - Asus Gt 1030 2gb Gddr5 - Gskill 8 gb ram 3200mhx - Adata SU630 240 Gb SSD

Bilgisayarım oyun oynarken (LoL- Valorant - CSGO) anlık drop yiyor ortalama 140 fps alıyorum hepsinde ama sürekli olarak anlık 1 fps oluyor drop giriyor bu sorunu nasıl çözebilirim ? (ISINMA SORUNU YOK)

Kasa özellikleri : Ryzen 3 1200 - Asus prime a320m-k - Asus Gt 1030 2gb Gddr5 - Gskill 8 gb ram 3200mhx - Adata SU630 240 Gb SSD

Bilgisayarım oyun oynarken (LoL- Valorant - CSGO) anlık drop yiyor ortalama 140 fps alıyorum hepsinde ama sürekli olarak anlık 1 fps oluyor drop giriyor bu sorunu nasıl çözebilirim ? (ISINMA SORUNU YOK)
windows update ve ekran kartını güncelleyerek sorunu yüksek ihtimalle çözebilirsin.

windows update ve ekran kartını güncelleyerek sorunu yüksek ihtimalle çözebilirsin.
Aslında ekran kartı için 1 tane driver yüklemedim şuanda 2 ay önceki driver yüklü bi onu yüklemeyi deniyim sorun düzelicek mi bakıyım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sürücü indirme işlemi başarısız diyor inmiyor. 526.98 sürümü

Aslında ekran kartı için 1 tane driver yüklemedim şuanda 2 ay önceki driver yüklü bi onu yüklemeyi deniyim sorun düzelicek mi bakıyım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sürücü indirme işlemi başarısız diyor inmiyor. 526.98 sürümü
amd'nin kendi uygulamasından dene, eğer olmazsa tekrar tekrar dene.

hiç uğraşma sistem yenileme zamanın geldiğine bir işaret.

Yanlış Bilgilendirme
Darboğaz

darboğaz yok rami çift kanal yap ve ssdnin sağlığını hızını kontrol et

hiç uğraşma sistem yenileme zamanın geldiğine bir işaret.
bende sistem yenilemek istiyorum şuan kasamın piyasası 4-5 üzerine bi 5 k daha ekleyip 3050 li sistem almayı düşünüyorum abdullah abinin sistemlerden işte ama yaşım 16 a101 e girip almayı düşünüyorum

Geri