Batının Sözde Medeniyeti nelere dayanmış tek bir fotoğraf dahi yeterli.

xpgggci

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
96
Medeniyet tek dişi kalmış bir canavardır
Örnek aldığınız Atatürk Olursa Asla yolda kalmazsınız. 7 Düveli Böyle Yendik.
20 sene önce Elektrikli Kuvvetlerde yaptıklarınıda biliyoruz o medeniyetin
Fotoğrafa bakmadan önce şu uyarıda bulunayım, Hassas olanlar bakmasın.
Fotoğraftaki yazıyı mutlaka okuyun.
Cesur dedelerimiz ve Atatürk olmasaydı o fotoğrafta bizde olacaktık. Bunu unutmasın gençlik

Ekler

• images (3) (3).jpeg
    images (3) (3).jpeg
    52.8 KB · Hit: 275
Dostum bu saatte ne yapıyorsun ? Onu geçtim fotoğraf shop gibi geldi. Kadını blurlarsın anlarımda kadının ayakları nerede? Onun dışında herkes batının gerçek yüzünü biliyor. Sömürgecilikleriyle ünlüler :D

Dostum bu saatte ne yapıyorsun ? Onu geçtim fotoğraf shop gibi geldi. Kadını blurlarsın anlarımda kadının ayakları nerede? Onun dışında herkes batının gerçek yüzünü biliyor. Sömürgecilikleriyle ünlüler :D
Kanka orjinali var blurlayan aşırıya kaçmış .d
Orjinalini atarsam ban yerim boşver

haluk tatar > dünya tarihi

Kanka orjinali var blurlayan aşırıya kaçmış .d
Orjinalini atarsam ban yerim boşver
Diyecek bir şey bulamıyorum. İnsanlık hiçbir zaman düzelmeyecek bence. Ne kadar gelişsek de gelişelim. Her şeye (İhtiyaç ve isteklerimiz) bedava erişimimiz olsa bile bu böyle olacak.

Diyecek bir şey bulamıyorum. İnsanlık hiçbir zaman düzelmeyecek bence. Ne kadar gelişsek de gelişelim. Her şeye (İhtiyaç ve isteklerimiz) bedava erişimimiz olsa bile bu böyle olacak.
Bilim ve gelişme yönünden batıyı takip ederim başka şeylerde asla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ki gel gelelim sistematik olarak doğuyu soyutlamaya çalışmalardı çoğu şeyi biz yapmıştık.

Batı özentileri batı'nın iyi yanlarını özenir zaten. Kimse sömürgelerini övmüyor.

Aynen o yüzdendir ki yıllarca uygulanmış batılılaşma politikasıyla 1 adım ileri gidememişizdir

Neyini anlatayım?
daha iyi hayat koşulları olan , daha iyi eğitim sistemi olan , can güvenliğinin yüksek olduğu , alım gücü ve refah seviyesin iyi olduğu , hukuk sisteminin iyi olduğu bir ülkede yaşamak özentilikse bende özentiyim brom :)
sadece bir fotoğraf paylaşarak avrupanın medeniyetsiz olduğu sanıyorsunuz , birde gelmiş ne anlatayım diyorsun anlatta bilelim ?

daha iyi hayat koşulları olan , daha iyi eğitim sistemi olan , can güvenliğinin yüksek olduğu , alım gücü ve refah seviyesin iyi olduğu , hukuk sisteminin iyi olduğu bir ülkede yaşamak özentilikse bende özentiyim brom :)
sadece bir fotoğraf paylaşarak avrupanın medeniyetsiz olduğu sanıyorsunuz , birde gelmiş ne anlatayım diyorsun anlatta bilelim ?
Arkadaş tek bir fotoğraf diyor Belliki kurtuluş savaşında kendileri yokmuş sanırım Sonradan gelmişler,
Daha iyi şartlar diyor burayı Güzel yapmak yerine bak sana kötü yasa diyen yok!!!!
Burayı iyi yapmak için çabalamak yerine kaçana evvela...
5 milyon tane fotoğraf bile senin gibiler yeterli gelmez

Aynen o yüzdendir ki yıllarca uygulanmış batılılaşma politikasıyla 1 adım ileri gidememişizdir

Neyini anlatayım?
Aynen kanka Siyasal islam yüzünden değil kesinlikle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,375
Üyeler
187,500
Son üye
clydebeck
Geri