Batının Sözde Medeniyeti nelere dayanmış tek bir fotoğraf dahi yeterli.

Aynen kanka Siyasal islam yüzünden değil kesinlikle.
Aynen Kardeşim Gizli Localarda Zaten planlanmadi bunlar, Münafık kelimesini sanırım çoğu kişi bilmiyor, onların hepsi atanmış kişilerdir kimse beni onların yoluna sokamaz 🤣İslam dediğin 1 ceket ile gelir 1 ceket ve 1 kitap ile ölürsün HZ Muhammed Sav. Gibi!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimsenin kötü şartlarda yaşamasına gerek yoktur bu yüzden vatanını güzelleştirmek için çabala ama vatanım yok diyene zaten sözüm yok

Arkadaş tek bir fotoğraf diyor Belliki kurtuluş savaşında kendileri yokmuş sanırım Sonradan gelmişler,
Daha iyi şartlar diyor burayı Güzel yapmak yerine bak sana kötü yasa diyen yok!!!!
Burayı iyi yapmak için çabalamak yerine kaçana evvela...
5 milyon tane fotoğraf bile senin gibiler yeterli gelmez
sayın beyin nöronları alınmış asil türk evladı , benim ülkeden kaçma gibi bir derdim yok , bu ülkede yaşamaktan da bu bayrak altında olmaktan da gurur duyuyorum . sana burada gerçekleri anlatıyorum sende bu ülkeyi güzelleştirmekten , kurtuluş savaşından bahsediyorsun . 20 milyon mülteci ile nasıl güzelleştirebiliriz. ülkedeki para değersiz , daha geçen gün bombalı saldırı oldu insanlar hayatını kaybetti , yıllardır bunları yaşıyoruz ve insanlar artık kaçmak istiyor bu özentiliğinden değil türkiye siyasal islam tutumu ve katlanılamaz cahalet , refah seviyesinin yerlerde olmasındandır

yaaaa şeyyyyy Bağ Yiğenim Amerikanyada böle Bi FoTOğraF Var Taammı AvrUPA MedEnİyEtsİZ BiliONNu

sayın beyin nöronları alınmış asil türk evladı , benim ülkeden kaçma gibi bir derdim yok , bu ülkede yaşamaktan da bu bayrak altında olmaktan da gurur duyuyorum . sana burada gerçekleri anlatıyorum sende bu ülkeyi güzelleştirmekten , kurtuluş savaşından bahsediyorsun . 20 milyon mülteci ile nasıl güzelleştirebiliriz. ülkedeki para değersiz , daha geçen gün bombalı saldırı oldu insanlar hayatını kaybetti , yıllardır bunları yaşıyoruz ve insanlar artık kaçmak istiyor bu özentiliğinden değil türkiye siyasal islam tutumu ve katlanılamaz cahalet , refah seviyesinin yerlerde olmasındandır

yaaaa şeyyyyy Bağ Yiğenim Amerikanyada böle Bi FoTOğraF Var Taammı AvrUPA MedEnİyEtsİZ BiliONNu
Kardeş nöronlarim gayet yerinde sadece ucuz bilgisayar için vatanımı terk etmem,
Sana zorda yasa diyen yok zaten kovacaksin hepsini burayı güzel yapacaksı, ha arkana vura vura vura kaçacak olanlara söylüyorum zaten değilsindir bişe diyemem bilemem
Sen beni yobaz falan sanıyorsun sanırım?
Ben sadece vatan sever Atatürkçü, Ehli beyt aşığı birisiyim

Kardeş nöronlarim gayet yerinde sadece ucuz bilgisayar için vatanımı terk etmem,
Sana zorda yasa diyen yok zaten kovacaksin hepsini
Sen beni yobaz falan sanıyorsun sanırım?
Ben sadece vatan sever Atatürkçü, Ehli beyt aşığı birisiyim
bende sana insanların tek derdinin ucuz bilgisayar olmadığını artık türkiye de yaşamkatan sıkıldığını ve önümüzde ki 10 yıl içide düzeliceğini sanmadıkları ve çocuklarının ölüm tehlikesi içinde olmalarını istemediklerini için , şansları varsa bu ülkeden ayrılmak istediklerini söylüyorum

Arkadaş tek bir fotoğraf diyor Belliki kurtuluş savaşında kendileri yokmuş sanırım Sonradan gelmişler,
bu dediğin ne anlama geliyor knk ben anlamadım

Aynen Kardeşim Gizli Localarda Zaten planlanmadi bunlar, Münafık kelimesini sanırım çoğu kişi bilmiyor, onların hepsi atanmış kişilerdir kimse beni onların yoluna sokamaz 🤣İslam dediğin 1 ceket ile gelir 1 ceket ve 1 kitap ile ölürsün HZ Muhammed Sav. Gibi!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimsenin kötü şartlarda yaşamasına gerek yoktur bu yüzden vatanını güzelleştirmek için çabala ama vatanım yok diyene zaten sözüm yok
Çok fazla abdülhamit videosu izlemişsin.

sayın beyin nöronları alınmış asil türk evladı , 20 milyon mülteci ile nasıl güzelleştirebiliriz.
Sayın beyin nöronları alınmış babasının evladı! Sen saydınmı 20 milyonu? Hamgi nüfus sayımından gördün o rakamı? İstatistiğini hangi kurum yapmış? Sayın işkembesi geniş, babasının evladı!

sayın beyin nöronları alınmış asil türk evladı , ülkedeki para değersiz , daha geçen gün bombalı saldırı oldu insanlar hayatını kaybetti , yıllardır bunları yaşıyoruz ve insanlar artık kaçmak istiyor bu özentiliğinden değil türkiye siyasal islam tutumu ve katlanılamaz cahalet , refah seviyesinin yerlerde olmasındandır
Sayın beyin nöronları alınmış babasının evladı! Sen Dubai ye git. Saydıklarının hepsinde Dubai, Avrupa ülkelerinden çok daha zengin. Bi gitte Türkiye bir mühendis kaybetsin, Almanya bir bulaşıkçı kazansın...

Sayın beyin nöronları alınmış babasının evladı! Sen saydınmı 20 milyonu? Hamgi nüfus sayımından gördün o rakamı? İstatistiğini hangi kurum yapmış? Sayın işkembesi geniş, babasının evladı!

Sayın beyin nöronları alınmış babasının evladı! Sen Dubai ye git. Saydıklarının hepsinde Dubai, Avrupa ülkelerinden çok daha zengin. Bi gitte Türkiye bir mühendis kaybetsin, Almanya bir bulaşıkçı kazansın...
tmm en troll bnm , tmm knk 3 milyon mülteci var 🤣
gelmiş birde medeniyetten yoksun insan haklarının yerlerde olduğu insanları ölümüne çalıştıran arabistanı gösteriyorsun

Boşver kanka bazı yiğit vardır vatanı iyi olsun diye çabalar son çarede harpte şehit olur kimisinde vardır savaşı görünce topuklar, bazılarıda vardır ki savaş çıkmadan topuklar, neyseki dedelerimiz öyle değildi. Bunlar hep sonradan gelme

tmm en troll bnm , tmm knk 3 milyon mülteci var 🤣
gelmiş birde medeniyetten yoksun insan haklarının yerlerde olduğu insanları ölümüne çalıştıran arabistanı gösteriyorsun
Sen Dubai yi hiç gördünmü? Senin özentilendiğin Avrupalılar, para biriktirip özendikleri Dubai ye tatile gidiyorlar.

Geri