dip ses sorunu olmayan 7.1 kulaklık önerisi

04umut76

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,442
Arkadaşlar uygun fiyatlı güzel ses kasılabilecek bir kulaklık önerisi istiyorum. bütçem şu anda belli değil ancak en ucuzdan pahalıya doğru öneri yapar iseniz çok memnun olurum

On numara beş yıldır üstüne laf söylenmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kodla 466 lira oluyormuş sanırım 1000days mı ne kod
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

indirim kodu: 10000days

MPOW AIR SE alabilirsin, benim aldığım yerde 7.1 yazıyordu ama nasıl kullanacağımı vs bakmadım ve çokta gerek yok açıkçası. Hatta 7.1 olmayabilir belki satış stratejisi falandır.

MPOW AIR SE alabilirsin, benim aldığım yerde 7.1 yazıyordu ama nasıl kullanacağımı vs bakmadım ve çokta gerek yok açıkçası. Hatta 7.1 olmayabilir belki satış stratejisi falandır.
peki teşekkür ederim

monster pusat lite 7.1 kullanıyorum (2 tane aynı adda var bendekinin etrafinsa rgb ışık yanıyor) mikrofonu bekledigimden iyi. indirime girerse öneririm. kullanici deneyimi olarak bana bı tık ağır geldi, 3-4 saat taktiktan sonra insan bi 10 dakika çıkarıp kenara koymak istiyor

monster pusat lite 7.1 kullanıyorum (2 tane aynı adda var bendekinin etrafinsa rgb ışık yanıyor) mikrofonu bekledigimden iyi. indirime girerse öneririm. kullanici deneyimi olarak bana bı tık ağır geldi, 3-4 saat taktiktan sonra insan bi 10 dakika çıkarıp kenara koymak istiyor
anladım peki teşekkür ederim

Geri