Yardım İndirimlerin son gününde öneriniz var mı ?

Benim önerim hangi konuyu nereye açman gerektiğini öğrenmen yönünde olacak.

hawk koltuklar %15 indirimde
hawk almayın malzeme kalitesi kötü. Ben kullanıyorum 2 kere amortisör değiştirdim. 3'üncü amortisörü başka bir yerden alıp taktım. Ayrıca kendi sayfasından çok geç geliyor koltuklar, 3 hafta bekletiyor. Hepsiburada'dan alırsan bekletirler mi bilmiyorum.

hawk almayın malzeme kalitesi kötü. Ben kullanıyorum 2 kere amortisör değiştirdim. 3'üncü amortisörü başka bir yerden alıp taktım. Ayrıca kendi sayfasından çok geç geliyor koltuklar, 3 hafta bekletiyor. Hepsiburada'dan alırsan bekletirler mi bilmiyorum.
Satıcı Hepsiburada ise çok bekletmez kargo konusunda. Ürünler Hepsiburada deposundan gönderildiği için hızlı geliyor genelde.

knk sipariş verdim artık sağol bilgi için

sepette kuponla 380 tl yapıypr fiyatı iyi ama dediğin gibi kötüyse problem
şuanda uzun ömürlü şeyler almak lazım şuanki inidimler bile bazı eski fiyatlara yaklaşamıyor

sepette kuponla 380 TL yapıypr fiyatı iyi ama dediğin gibi kötüyse problem
şuanda uzun ömürlü şeyler almak lazım şuanki inidimler bile bazı eski fiyatlara yaklaşamıyor
Aynen katılıyorum, bu arada hangi kuponu kullandın bende kupon yoktu da sorayım dedim.

Buldum kuponu takip edince 25TL lik indirim kuponu veriyormuş nasıl gözden kaçırdım :)

Geri