130 tl steam oyun önerisi

baktım oraya çok beğenemedim

Tek bir tane büyük oyun mu alacaksın yoksa çeiştli olabilir mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Alpl
büyük oyun istiyorum ama attığına göre değişir
Witcher serisini EMCÜKLE:

1 ve 2. seride grafikler kötü diye oynamamazlık yapma yoksa 3. oyundan bir şey anlamazsın ve sarmaz. Witcher 3 yeni başladığında 1 saate yakın sıkıcı geçebilir ama sonrasında triyakisi olucaksın.

Arkham Serisi:

Witcher için ne geçerliyse aynısı. Sadece bu bana göre daha iyi mekaniklere sahip.

MGS 5:

Diğer oyunlarını oynamazsan bir şey kaybetmezsin. Saf aksiyon ve gizlilik. Kısa değil, sarar..!

Metro Bundle:

@Letrion gelmeden kap. Ağır gizlilik, zorluk, gerçekçilik içerir dikkat! ÇÖK ÇÖK ÇÖK

Crysis Remastered Trigology:

Crysis fanboy'u değilsen almanı çok önermem.

Hades ve Ori (2020)

Metroidvani veya 2d oyun arıyorsan yapıştır. Ori 2015 oynamana gerek yok. Hikayeleri çok bağlantılı değil.
@Ciri Fiona Elen Riannon

SEÇ BEĞEN AL KARDEŞİM. BATAN GEMİNİN MALLARI BUNLAR. 10 LİRA - 20 LİRA DEYİP GEÇME, KALİTENİN DİBİDİR HEPSİ.

Son düzenleme:
Witcher serisini EMCÜKLE:

1 ve 2. seride grafikler kötü diye oynamamazlık yapma yoksa 3. oyundan bir şey anlamazsın ve sarmaz. Witcher 3 yeni başladığında 1 saate yakın sıkıcı geçebilir ama sonrasında triyakisi olucaksın.

Arkham Serisi:

Witcher için ne geçerliyse aynısı. Sadece bu bana göre daha iyi mekaniklere sahip.

MGS 5:

Diğer oyunlarını oynamazsan bir şey kaybetmezsin. Saf aksiyon ve gizlilik. Kısa değil, sarar..!

Metro Bundle:

@Letrion gelmeden kap. Ağır gizlilik, zorluk, gerçekçilik içerir dikkat! ÇÖK ÇÖK ÇÖK

Crysis Remastered Trigology:

Crysis fanboy'u değilsen almanı çok önermem.

Hades ve Ori (2020)

Metroidvani veya 2d oyun arıyorsan yapıştır. Ori 2015 oynamana gerek yok. Hikayeleri çok bağlantılı değil.

SEÇ BEĞEN AL KARDEŞİM. BATAN GEMİNİN MALLARI BUNLAR. 10 LİRA - 20 LİRA DEYİP GEÇME, KALİTENİN DİBİDİR HEPSİ.
Witcher fanı adam ppye baksana 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,393
Üyeler
188,416
Son üye
Volbi3X
Geri