GTA 5e girersem pc yanar mi?

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
285
Arkadaşlar forumda gördüm bi arkadaş gta 5 yükleme ekranında yeşil çizgiler çıkıp ekran kartının bozulduğunu söylemiş sistem imzadaki gibi ama yazayim

Gtx 650
Q8400
2x4 GB Ram

Arkadaşlar forumda gördüm bi arkadaş gta 5 yükleme ekranında yeşil çizgiler çıkıp ekran kartının bozulduğunu söylemiş sistem imzadaki gibi ama yazayim

Gtx 650
Q8400
2x4 GB Ram
hocam steam de yazıyor minimum sitem gereksinimleri diye oraya bakabilirsiniz

Girin ama Sıcaklık değerlerini kontrol edin oyunda.

Tamamdir sagolun furmarkta yükte ekran kartı max 69 derece gördü dandik ofis kasası var islemci ise bosta 15 derece
Normal değerler. Sorunsuz oynarsınız GTA 5 i.

Gtx 650
Q8400
2x4 GB Ram
Evin elektrik tesisatını havaya uçurursun, patlamanın etkisi ile doğalgaz boruları da zarar görür, zarar gören doğalgaz boruları için dış devletlerden yardım isteriz, yardım gelene kadar diğer doğalgaz boruları da zarar görür, daha sonra yardım etmek için ülkemize giren yabancı ülkeler, yönetimi ele geçirmeye çalışır ve iç savaş başlar, bu sebepten dolayı Süper Lige ara verilir ve daha sonra lig iptal olur bu sebepten dolayı Fenerbahçe ye şampiyonluğu verilmez ve bütün Fenerbahçe taraftarları kendilerini ateşe vererek dünyayı ele geçirir ve artık tek devlet tek millet olur herkes, Fenerbahçe İmparatorluğu kurulur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,431
Üyeler
190,747
Son üye
avsagram
Geri