oyunlarda ping sorunu

Venom35

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
848
oyun oynarken sürekli pingim çıkıyor kardeşim sürekli video izlior ve maalesef bunu engelleyemiyorum bunun bir çözümü var mı modeme kabloyla bağlıyım fakat olmuyor her zaman ping ve paket loss çıkıyor hangi oyunda lursa olsun lütfen yardım edin.

oyun oynarken sürekli pingim çıkıyor kardeşim sürekli video izlior ve maalesef bunu engelleyemiyorum bunun bir çözümü var mı modeme kabloyla bağlıyım fakat olmuyor her zaman ping ve paket loss çıkıyor hangi oyunda lursa olsun lütfen yardım edin.
Yapılacak pek bir şey yok. İnternet hızınızı atar mısınız?

internet hızın nasıl

İnterneti değiştirmek en iyi çözüm.

6mb download 0.6 mb upload 15 ms ping

Hocam en mantıklı çözüm cihazlara verebileceğiniz hız limiti özelliği olan bir modem almak.
Yararı ne olacaktır; İnternetinize bağlı olan cihazlara kendiniz istediğiniz hız miktarını verebiliyorsunuz.
Böylelikle size bir tık daha az ping çıkaracaktır.
Ama kesin bir şey diyemem onu da hatırlatmak isterim :)

Hocam en mantıklı çözüm cihazlara verebileceğiniz hız limiti özelliği olan bir modem almak.
Yararı ne olacaktır; İnternetinize bağlı olan cihazlara kendiniz istediğiniz hız miktarını verebiliyorsunuz.
Böylelikle size bir tık daha az ping çıkaracaktır.
Ama kesin bir şey diyemem onu da hatırlatmak isterim :)
modemim de bu https://www.hepsiburada.com/tp-link...bEDxiQs5tX0JrIWPRiO7_2_4kKMApQqRoCGo4QAvD_BwE türkiyede adsl 2+ kullanılıyormu bilmniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6 down maalesef yetersiz gelir birde kardeşim video izliyor diyorsun normal yani. Tek çözüm interneti değiştirmek
her int sağlayıcısı böyle söylüyor alabileceğini,z hız 8 mbps diyor

pingten etkilenmemenin tek yolu fiber başka türlü biri yüklenince direkt pert

yanlış bilmiyorsam taahhüt başlarında cayma bedeli düşük oluyor. fazla zaman geçmediyse tt ile görüşüp uygun fiyata cayma bedeli varsa hemen başka servise geçin derim.

ve işin kötü yanı sadece bizim mahallemizde fiber yok diğer bütün mahallelerde fiber var 5 sokak ötede arkadaşım 50 mbps alıyor fakat bizim mahallede sadece adsl var vdsl olsa onada razıyım ama yok ne yazıkki :( :(

Bizim evde 20mbps ve 2mbps internet var evdeki herkes kullanıyor 720p video bile izleyemiyorum PUBG Mobile genellikle 200-300ms oluyor

Geri