Çözüldü✓ Laptopta Mavi Ekran Hataları Almaya Başladım

oguz13

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
495
Az önce konu okurken laptop bir anda mavi ekran verdi.
Umursamadım sistemi açtıktan 1-2 dakika sonra tekrardan mavi ekran aldım.
Bu böyle 3-4 kere tekrarladı. En sonunda sistem kurtarmaya geçti.
Kurtarmayı atladım şu anda konuyu hızlı yazmaya çalışıyorum sistemin tekrar
kapanmasına karşı hızlı yazım hatası yaptıysam özür dilerim yardımlarınız için
şimdiden teşekkür ederim.

Mavi ekran hatası genelde RAM kaynaklı olur ama kesin bir şey söylemek için eğer mavi ekran sabit kalıyorsa hata kodunu alıp internette bir aratın, ekran hemen gidip reset atıyorsa telefon ile video almaya çalışın, videodan durdurup bakabilirsiniz hata koduna.

ilk başta BAD_POOL_HEADER hatasını verdi ardından DRIVER_POWER_STATE_FAİLURE hatasını verdi
Mavi ekran hatası genelde RAM kaynaklı olur ama kesin bir şey söylemek için eğer mavi ekran sabit kalıyorsa hata kodunu alıp internette bir aratın, ekran hemen gidip reset atıyorsa telefon ile video almaya çalışın, videodan durdurup bakabilirsiniz hata koduna.

ilk başta BAD_POOL_HEADER hatasını verdi ardından DRIVER_POWER_STATE_FAİLURE hatasını verdi
forum yetkililer biraz kızacak ama konuyu technopat foruma açmanızı öneriririm , burada cevap alabileceğinizi sanmam.

Buraya yazmak yerine youtube üzerinden araştırırsan daha çabuk sonuca ulaşırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buraya yazmak yerine youtube üzerinden araştırırsan daha çabuk sonuca ulaşırsın.
Yardım eden ve bu işlerden anlayan kişi kalmadı

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kolaysa forumu bırak aklına her geleni youtubeda araştır bakam herşeyi buluyon mu.

Kolaysa forumu bırak aklına her geleni youtubeda araştır bakam herşeyi buluyon mu.
Hocam boşuna zaman kaybetme diye yazmıştım. Buraya harcayacağın vakiti araştırmaya harca. Buradan sonuca ulaşman zor.

forum yetkililer biraz kızacak ama konuyu technopat foruma açmanızı öneriririm , burada cevap alabileceğinizi sanmam.
Ben varim :)
Daha cok mavi ekran oleeeeeey :peped::peped::peped::peped:

Az bucuk bilgimiz var :D
1669997791745.png

Neyse konuya donelim.

Oncelikle bana minidump dosyani paylas bakim :D

C:/Windows/Minidump klasorunde olmali. Onlari paylas bi' inceleyeyim.

Az önce konu okurken laptop bir anda mavi ekran verdi.
Umursamadım sistemi açtıktan 1-2 dakika sonra tekrardan mavi ekran aldım.
Bu böyle 3-4 kere tekrarladı. En sonunda sistem kurtarmaya geçti.
Kurtarmayı atladım şu anda konuyu hızlı yazmaya çalışıyorum sistemin tekrar
kapanmasına karşı hızlı yazım hatası yaptıysam özür dilerim yardımlarınız için
şimdiden teşekkür ederim.
geçen hafta 1.5 aylık laptopumda birdne mavi ekran almıştım sonra sürekli mavi ekran verdi format usbsi ekranında dahi mavi ekran verdi daha sonra servise yolladım 3 gün içinde incelediler pazartesi ürün değişim iade raporuyla bana geri gönderilecek

Geri