Buradaki gibi yapın:Biraz daha açar mısınız anlamadım.
Hobi olarak yapıyorumBu arada Technopat kullanırken sizi görmüştüm mavi ekran analizi ederken.
Benim pcde bir arkadaş kendi hesabına girdi ondan çoklu hesap yaptın dediler kaçak yollarla kaydolmaya çalıştım ama moderatör arkadaş yemedi.Buradaki gibi yapın:
Bana sistem kısmını atın.Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...www.technopat.net
Hobi olarak yapıyorum
Bende uzun süre ban yedim zaten oradan...
bende 4 5 çeşit mavi ekran hatası vermişti asus tuf modellerindendi sağolsunlar 3 gunde halletiler serviste işimi şimdi gelince firmaya göndericem bakalım onlar ne yapcak ben değişim isteycemBiraz daha açar mısınız anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada Technopat kullanırken sizi görmüştüm mavi ekran analizi ederken.
Büyük ihtimalle SSD'de bir problem çıktı.Az önce konu okurken laptop bir anda mavi ekran verdi.
Umursamadım sistemi açtıktan 1-2 dakika sonra tekrardan mavi ekran aldım.
Bu böyle 3-4 kere tekrarladı. En sonunda sistem kurtarmaya geçti.
Kurtarmayı atladım şu anda konuyu hızlı yazmaya çalışıyorum sistemin tekrar
kapanmasına karşı hızlı yazım hatası yaptıysam özür dilerim yardımlarınız için
şimdiden teşekkür ederim.
Hocam erisim izni verin.Bu arada minidump analiz etmeyi biliyorum ilk başta benimde aklıma gelmişti ama klasör boş olunca sıkıntı oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Umut Nasanaliz.rar
drive.google.com
Hocam erisim izni verin.