Sitede 160w gösteriyor sapphire pulse 5600xt normal midir?Ekran kartına göre değişir.
Hangi sitede 160 Watt gösteriyor, neymiş o gösterdiği şey? Link var mı?Sitede 160w gösteriyor sapphire pulse 5600xt normal midir?
Sapphire orijinal sitesinde.Hangi sitede 160 Watt gösteriyor, neymiş o gösterdiği şey? Link var mı?
O güç tüketimi mi yoksa TDP mi? Linkini atabilir misiniz acaba?Sapphire orijinal sitesinde.
https://www.sapphiretech.com/en/consumer/pulse-radeon-rx-5600-xt-6g-gddr6 Buyrun hocam bir de bir sorum olacaktı da.O güç tüketimi mi yoksa TDP mi? Linkini atabilir misiniz acaba?
160 Watt'ın 160'ını da kullanacak diye bir şey yok, ekran kartı gerektiği yerde gerektiği kadar güç alır zaten, takmaya gerek yok.https://www.sapphiretech.com/en/consumer/pulse-radeon-rx-5600-xt-6g-gddr6 Buyrun hocam bir de bir sorum olacaktı da.
Hocam oyunda ani donmalar falan oluyordu burda da sordum diğer başka forumlarda da bir forumda bir arkadaş baya yardım etti ama olmadı.160 Watt'ın 160'ını da kullanacak diye bir şey yok, ekran kartı gerektiği yerde gerektiği kadar güç alır zaten, takmaya gerek yok.
Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum. Ani donmalar bundan dolayı olamaz.Hocam oyunda ani donmalar falan oluyordu burda da sordum diğer başka forumlarda da bir forumda bir arkadaş baya yardım etti ama olmadı.
Son olarak dedi ki AMD ayarlarından performansa ordan güç tüketimi ayarını açıp 50ye çek dedi.
Ben de AMD ayarlarına girip güç tüketimi kısmına baktım ve en fazla 20'ye çıkabiliyormuş diye baktım ve geri 0a çektim ve ardından ayarları otomatik varsayılana çevirdim üzerine ayarları sıfırladım. Yaparken sistem boştaydı ve çok az kullanılıyordu.
Sizce bir sorun olmuş mudur?
Ya da olur mu?
Sağolun hocam.Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum. Ani donmalar bundan dolayı olamaz.
Bilmem, RX 5600 XT ne kadar ısınmalı bilemiyorum. 70-80 derece normaldir tabii ki.Sağolun hocam.
Değerler max kaçı görmeli?
Yok hocam Watt değerlerini sordum.Bilmem, RX 5600 XT ne kadar ısınmalı bilemiyorum. 70-80 derece normaldir tabii ki.