Güç Tüketimi Kaç W Olmalı?

Looper

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,841
Ekran kartım sitesinde 160W güç tüketimi diyor.
Ben stress testinde 126 gördüm 99 kullanımdayken.
Bazen ise oyunda 130a kadar çıkıyor bu sağlıklı mıdır acaba?

Ekran kartına göre değişir.

160 Watt'ın 160'ını da kullanacak diye bir şey yok, ekran kartı gerektiği yerde gerektiği kadar güç alır zaten, takmaya gerek yok.
Hocam oyunda ani donmalar falan oluyordu burda da sordum diğer başka forumlarda da bir forumda bir arkadaş baya yardım etti ama olmadı.
Son olarak dedi ki amd ayarlarından performansa ordan güç tüketimi ayarını açıp 50ye çek dedi.
Ben de AMD ayarlarına girip güç tüketimi kısmına baktım ve en fazla 20'ye çıkabiliyormuş diye baktım ve geri 0a çektim ve ardından ayarları otomatik varsayılana çevirdim üzerine ayarları sıfırladım. Yaparken sistem boştaydı ve çok az kullanılıyordu.
Sizce bir sorun olmuş mudur?
Ya da olur mu?

Hocam oyunda ani donmalar falan oluyordu burda da sordum diğer başka forumlarda da bir forumda bir arkadaş baya yardım etti ama olmadı.
Son olarak dedi ki AMD ayarlarından performansa ordan güç tüketimi ayarını açıp 50ye çek dedi.
Ben de AMD ayarlarına girip güç tüketimi kısmına baktım ve en fazla 20'ye çıkabiliyormuş diye baktım ve geri 0a çektim ve ardından ayarları otomatik varsayılana çevirdim üzerine ayarları sıfırladım. Yaparken sistem boştaydı ve çok az kullanılıyordu.
Sizce bir sorun olmuş mudur?
Ya da olur mu?
Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum. Ani donmalar bundan dolayı olamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,093
Üyeler
186,845
Son üye
sahibinden
Geri