- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,392
Furmark'ın her testi tam yüke sokmuyor çünkü.hocam benim kart pubgde furmarkta ısındığından fazla ısınıyor?
Furmark'ın her testi tam yüke sokmuyor çünkü.hocam benim kart pubgde furmarkta ısındığından fazla ısınıyor?
4k 8x msaa'da 1080p 0x msaa'da da pubgden az ısınıyor.Furmark'ın her testi tam yüke sokmuyor çünkü.
Benim kart testlerde ve oyunlarda 272 watt çekiyor değişmiyor. Sadece 8k 8x msaa'da 70 watt çekiyor onda da 20 fps ve fan dönmüyor. (53 derece)Alıntıyı görüntüle
4K testinde 300W çekiyor kart, normal tam yükü 310W mesela. 1 dakikada 76 dereceye kadar çıkmış.
bir tık fazla değil miAlıntıyı görüntüle
4K testinde 300W çekiyor kart, normal tam yükü 310W mesela. 1 dakikada 76 dereceye kadar çıkmış.
Ondan bahsediyorum ben zatenbir tık fazla değil mi
siz overclocklu mu kullanıyorsunuz? Yoksa 3070ti için 310 watt çok fazlaOndan bahsediyorum ben zaten![]()
Hayır varsayılan sınırı bu zaten kartın. Nvidia, AMD'ye göre daha fazla güç tüketiyor artık.siz overclocklu mu kullanıyorsunuz? Yoksa 3070ti için 310 watt çok fazla
Benim değerlerde böyle çıktı oyunda nasıl bu kadar ısınıyor anlamadım Nvidia 3D ayarları ile alakalı olabilir miAlıntıyı görüntüle
Kaç W çekiyor bakabildin mi?Benim değerlerde böyle çıktı oyunda nasıl bu kadar ısınıyor anlamadım Nvidia 3D ayarları ile alakalı olabilir mi
Tekrar yapayım Afterburnerı açıpKaç W çekiyor bakabildin mi?
Max 396 Watt ı gördüm bu testte 8X MSAA yıda açtım ilk attığımda açık değildiKaç W çekiyor bakabildin mi?
400W MaşallahTekrar yapayım Afterburnerı açıp
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Max 396 Watt ı gördüm bu testte 8X MSAA yıda açtım ilk attığımda açık değildi