Sapphire rx6600 ısınma sıkıntısı

aynen kanka ultra ayarlarda en baba kart bile min 65derece olurken senin ki 58 60derece birde en kötü model mech iken aynen senin ki en iyisi böyle kendini kandırmaya devam et🤣
Rx 6600 de En kötü model mech değil .Bu modelin Core sıcaklığı çok iyi fakat Vramleri fazla ısınıyor diyenler var.

Çokta ısınmıyor, alınır kart.

Söylüyorum battefield5 diyorum 1080 p yüksek ayarlar oyun içinden de fotoğraf atarım sorun yok buda dün arkadaşıma attığım rainbow anlığı kart sıcaklığına dikkat ederim her şey açık ultra ayarlar kart kullanımı 98 de anlaşılır zaten. Ee hani yanıyordu mech ?
Va panelden ips görüntüsü bekleyen adamla ne tartışıyorum 😂
Hocam çektiğiniz fotoğraftan kaynaklı mı bilmiyorum ama monitör de çok fazla ghosting var gözünüz bozulabilir

RX 6600 MSİ MECH ısınan modeli değil ARMOR modeli çok ısınıyor

Hocam çektiğiniz fotoğraftan kaynaklı mı bilmiyorum ama monitör de çok fazla ghosting var gözünüz bozulabilir
Fotoğraf tan hocam ghosting testi yaptım ne kadar net çekersen çek öyle çıkıyor kamerada

RX 6600 alınırsa bence sadece Asus Dual alınır tertemiz kart kendim Sapphire kullanıyorum memnunum ama en temizi Asus

aynen kanka ultra ayarlarda en baba kart bile min 65derece olurken senin ki 58 60derece birde en kötü model mech iken aynen senin ki en iyisi böyle kendini kandırmaya devam et🤣
Grupta ağladığını herkes görüyor düşük ayarlarda 98 kart kullanımı olmaz 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RX 6600 MSİ MECH ısınan modeli değil ARMOR modeli çok ısınıyor

Aa deme öyle mech kullanıyorum şuan 90 derecelerde 😂😂

O da kötü model :D
neyse ki havalar soğuk ve uv ile şu an 70 görüyo timespy veya 20 dk furmarkta. Gerçi havayı boş ver şu an UV sıfırlasam 80-83 görür gene. Ah şu gigabyte.

Rx 6600 de En kötü model mech değil .Bu modelin Core sıcaklığı çok iyi fakat Vramleri fazla ısınıyor diyenler var.
Klasik toksit 10 yaş kitlesi kanka benide az çok tanıyorsun forumdan admalara ısı değerlerini atıyorum kart kullanımını ds görüyorlar hala ağlıyorlar tamam en iyisi saphire😂 ve ben en şyisi demedim benimkşne değerlerim bu dedim inanmadılar atıncada ağlamlar başladı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,615
Üyeler
185,136
Son üye
Enes Civil
Geri