DR. BİYOLOJİ
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,383
Ne?Replikada mıdır acaba? bilginiz var mı?
Ne?Replikada mıdır acaba? bilginiz var mı?
Merhabalar, gördüm ki mousepad fiyatları uçmuş ve sizlerden ricam üstü hemen soyulmayan kenarları dikişli bu bütçeye alabileceğim en iyi mousepadleri önermeniz.
Normalde Steelseries QCK Large düşünüyordum ama fiyatı birden 160'lardan 400 civarına fırladı kısa sürede.
Bu bütçeye olabilecek en iyi önerilerinizi bekliyorum, saygılar iyi akşamlar.
önerdiğiniz mouse pad
Merhabalar, gördüm ki mousepad fiyatları uçmuş ve sizlerden ricam üstü hemen soyulmayan kenarları dikişli bu bütçeye alabileceğim en iyi mousepadleri önermeniz.
Normalde Steelseries QCK Large düşünüyordum ama fiyatı birden 160'lardan 400 civarına fırladı kısa sürede.
Aradığın 930 x 300 mm boyutunda ise 150TL civarı " Trust GXT 758 Oyuncu Mouse Pad XXL" işini görür.Merhabalar, gördüm ki mousepad fiyatları uçmuş ve sizlerden ricam üstü hemen soyulmayan kenarları dikişli bu bütçeye alabileceğim en iyi mousepadleri önermeniz.
Hocam bu mu daha iyi yoksa Porge mi bu kargo ile 165 TL oluyorHepsinin o fiyat vandındaki modelleri eşit ama klasse aqua controo gibi mousepadler daha kaliteli...
![]()
Glorious Playmat XL Gaming MousePad
Glorious Playmat XL Gaming MousePad fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
gloriousta kaliteli ancak boyutu 61x36 biraz küçük gelebilir O yüzden porge almak daha mantıklı aralarında pek bi fark yokHocam bu mu daha iyi yoksa Porge mi bu kargo ile 165 TL oluyor
Doğrusu masam pek büyük değil o yüzden Glorious da benim için ideal. Hangisi daha kalın, biliyor musunuz?gloriousta kaliteli ancak boyutu 61x36 biraz küçük gelebilir O yüzden porge almak daha mantıklı aralarında pek bi fark yok
![]()
PORGE Sakura Gamer Mouse Pad 90x40 Xxl Mouse Pad Büyük Ofis Oyuncu Mousepad Japon Çiçeği Mouse Pad - Fiyatı, Yorumları
Sakura Gamer Mouse Pad 90x40 Xxl Mouse Pad Büyük Ofis Oyuncu Mousepad Japon Çiçeği Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
ikisininde 3mmDoğrusu masam pek büyük değil o yüzden Glorious da benim için ideal. Hangisi daha kalın, biliyor musunuz?