Yardım İphone 14 - ps 5-xbox için günü birlik kıbrısa gitmek mantıklı mı

GAMSIZ

80+
Reaksiyon skoru
71
Hocam 100k ile kıbrısa gitmeyi planlıyorum

iPhone 14 pro max
Ps 5
Xbox

Apple watch alacağım önerisi tavsiyesi bilgisi olan biri varmı yurtdışına çıkmış birisi tavsiye verebilir mi işlemler nasıl mantıklı mı giriş çıkışlarda sorun yaşarmıyım gidip ordan almak mantıklı mı yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler

Pasaport yerine kimlik ile giriş yap. Watch olarak sorarsan gitmişken en iyisi olan Watch Ultra öneririm. Giriş çıkışta sorun yaşamazsın Kıbrıs kimlik ile girenlere 1 ay veriyor zaten.

Hocam 14 pro falan alın bare okadar para vereceksiniz düz 14 almayın

Pasaport yerine kimlik ile giriş yap. Watch olarak sorarsan gitmişken en iyisi olan Watch Ultra öneririm. Giriş çıkışta sorun yaşamazsın Kıbrıs kimlik ile girenlere 1 ay veriyor zaten.
Pasaportla giriş yapması daha mantıklı eğer daha önce hiç çıkış yapmadıysa yurt dışına. Çünki iphoneyi kayıt ettirmesi lazım tr de kullanabilmesi için. Pasaport gerekli ve en az 1 kez yurtdışına çıkması lazım bu açıdan iyi olabilir

Pasaportla giriş yapması daha mantıklı eğer daha önce hiç çıkış yapmadıysa yurt dışına. Çünki iphoneyi kayıt ettirmesi lazım tr de kullanabilmesi için. Pasaport gerekli ve en az 1 kez yurtdışına çıkması lazım bu açıdan iyi olabilir
Kimlik ile kayıt yapılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 14 pro falan alın bare okadar para vereceksiniz düz 14 almayın
Kimse 14 dememiş zaten.

Yapılmıyor diye biliyorum bende aynı şekilde iphonemi pasaport üzerine kaydettirdim.

Kimlik üzerine yapılan e devletten 29 TL ye 2 ay uzatma işlemi
Hocam bilmiyorsanız uzatmayın. Kimliğe kayıt yapılıyor.

Hocam kimlik ile oluyor diye biliyorum kıbrısa gitmek mantıklı mı bunlar için onu soruyorum

Yanlış Bilgilendirme
yapılıyor nerde yapılmıyor?

bılmedıgın konu uzerıne yorum yapıp mılletı yanlıs bılgılendırme

Hocam peki kıbrısa gitmek mantıklı mı bunlar için
hocam fıyatları arastır gurcıstana da kımlıkle cıkabılıyorsun kıbrısla fıyat kıyaslaması yap hangısı daha mantıklı olur ona gore gıt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,524
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri