hocam ne zaman ve nereden gideceksin beraber gidelim istersenHocam 100k ile kıbrısa gitmeyi planlıyorum
iPhone 14 pro max
Ps 5
Xbox
Apple watch alacağım önerisi tavsiyesi bilgisi olan biri varmı yurtdışına çıkmış birisi tavsiye verebilir mi işlemler nasıl mantıklı mı giriş çıkışlarda sorun yaşarmıyım gidip ordan almak mantıklı mı yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler
hocaMantıklı hocam. En basitinden 14 Pro Max in 25 bin TL, Watch ultra için 10 bin TL kâr ediyorsun
28 inde uçak biletim var kibrisa beraber gideriz istersen 29unda geri dönüşhocam ne zaman ve nereden gideceksin beraber gidelim istersen
Öyle olaylarla işim yok be hocam jendkdndkdnd tatil için gitmiyorum işlerim yoğunGitmişken Kıbrıs’a git bence daha çok keyif alırsın getirebilirsen alkolde getirirsin hatta gitmişken kumar da patlar orda
Hocam duruma bağlı şuan kıbrısa gitmeyebilirim gürcistan daha mantıklı geliyor şuanhocam ne zaman ve nereden gideceksin beraber gidelim istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:
hoca
28 inde uçak biletim var kibrisa beraber gideriz istersen 29unda geri dönüş
Vergi olayı ne hocam geri mi ödeniyor bana yoksa ülkeye girişte %11 vergi mi vermem gerekiyorhocam cık dırekt gurcıstana daha ucuzdur youtube da vıdeolar var gurcıstan telefon fıyatları dıye ıstersen atayım
hem gurcıstanda %11 mı ne sanırım ıade alıyorsun vergı mı ne oyle bır olayda var
kanka batum işini bende düşündüm fakat ayni paraya denk geliy0r belki daha fazla türkiyeden yurt dişi cihaz al üzerine kaydettir ben öyle yapicamÖyle olaylarla işim yok be hocam jendkdndkdnd tatil için gitmiyorum işlerim yoğun
Hocam duruma bağlı şuan kıbrısa gitmeyebilirim gürcistan daha mantıklı geliyor şuan
Vergi olayı ne hocam geri mi ödeniyor bana yoksa ülkeye girişte %11 vergi mi vermem gerekiyor
Sana geri ödeniyor vergi attığım video yu izle hocam anlsrsinÖyle olaylarla işim yok be hocam jendkdndkdnd tatil için gitmiyorum işlerim yoğun
Hocam duruma bağlı şuan kıbrısa gitmeyebilirim gürcistan daha mantıklı geliyor şuan
Vergi olayı ne hocam geri mi ödeniyor bana yoksa ülkeye girişte %11 vergi mi vermem gerekiyor
Okey ben başlığı okuyup cevap verdim alta yazmışKimlik ile kayıt yapılıyor.
Kimse 14 dememiş zaten.
Hocam dolar üzerineyse daha uygun olur daha fazla cihazı kendi üzerime nasıl kaydedicem kendi hattım olmalı sadexe kendi hattımı taktığım zaman çalışıyor diye biliyorum ve bişey sorcam ürünü kaydettiğim zaman Türkiye de garantiye gönderebiliyor muyuzkanka batum işini bende düşündüm fakat ayni paraya denk geliy0r belki daha fazla türkiyeden yurt dişi cihaz al üzerine kaydettir ben öyle yapicam
O zaman gürcistan çok mantıklıSana geri ödeniyor vergi attığım video yu izle hocam anlsrsin
Hocam evet bir ucretini geri veriyorlar attığım video da bahsediyorlarHocam dolar üzerineyse daha uygun olur daha fazla cihazı kendi üzerime nasıl kaydedicem kendi hattım olmalı sadexe kendi hattımı taktığım zaman çalışıyor diye biliyorum ve bişey sorcam ürünü kaydettiğim zaman Türkiye de garantiye gönderebiliyor muyuz
O zaman gürcistan çok mantıklı
Çok iyi o zaman hocam bide şey sorcam bu ps ekran kartı getirsem giriş çıkışta sorun yaşar mıyım - ve mantıklı mı getirtmekHocam evet bir ucretini geri veriyorlar attığım video da bahsediyorlar
Bir de aldığın yt cihazlar 1 sene boyunca global garanti süresi oluyor yani 1 sene boyunca garantili burda garantiye verebiliyorsun
ps ve ekran kartlarında durumu bılmıyorum ps5 getırceksen kutusunu vs at oyle getır yoksa kdvsını vs odetırler bır youtube vıdeosunda oyle gormustumÇok iyi o zaman hocam bide şey sorcam bu ps ekran kartı getirsem giriş çıkışta sorun yaşar mıyım - ve mantıklı mı getirtmek
https://yoldaolmak.com/yurtdisi-telefon-kaydi-nasil-yapilir.html bu sitedeki hersey guncel burdan bakabilirsinBana o konuda detaylı bilgi verirsen çok iyi olur vallahi hocam Bayadır araştırıyorum
Oraya gitmek daha mantıklı yani diğer ürünlerin fiyatı nasıl acaba ps xbox falan
Hatta ekran kartı bile getirebilirim
En son çıkanHangi Xbox