KYK Bursu 1250₺ Olarak Açıklandı

Bence açıklamakla uğraşmaya bile gerek yok. Benim tuzum kuru, ben diyorum yetmez bu paralar sizlere, sadece burs ve üstüne ailesinden az biraz aldıklarıyla geçinenler kendilerine bunu uygun görüp bu yeter fazla bile diyor. Asıl bu durumdaki insanların ses çıkarması lazım. Ama bizim ülkede şükretmeye çok alışmışlar.
Neydik ne olduk işte.

Şu yetiyor diyen 60 yaşında dayı olsa üzülmem de yaşı genç birinden bunları duymak üzücü. Yazık cahil bir dayı yetişiyor.

kral ağlama konusunda değil hiç yoktan iyidir tabi ki ama sen konuyu agrasif bir dille anlattığın için bu durumdasın ve şunuda ekle kyk bursunun 300 TL olduğu yılda , alım gücüyle şuan ki 4 basamak birim parayla alım gücü aynı değil
Kaldı ki her şehirde ve okulda harcamalar eşit değil. Örnek olarak söylüyorum Eskişehirde veya Çanakkalede okuyan ile İstanbulda okuyanın harcamaları arasında dağlar kadar fark var. Sırf şu yüzden bile İstanbul'da okumak isteyip okuyamayan bile insanlar var.

Neyini abartayım vodafonu ara sor. Daha 3 gün oldu geçeli. Turkcell daha pahalıydı ve daha az internet vardı. 90 TL ye öyle bir paket varsa söyle bizde onu yapalım.
Screenshot_20221212-205104_Messages.jpg

Screenshot_20221212-205018_Trk Telekom.jpg

Arkadaşlar bu burs tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere verilen bişey değil zaten bizde aldık zamanında 400 lira gibi bişey 10 günde biterdi ufaktan cep harçlığı olurdu yani.

Bana bunlarla gel. Söylerim geçer tabi yurtta türktelekom çekiyorsa öylede bir sorun var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bu burs tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere verilen bişey değil zaten bizde aldık zamanında 400 lira gibi bişey 10 günde biterdi ufaktan cep harçlığı olurdu yani.
Derdimiz o değil zaten. Direk bu parayla idare ediliyormuş.

Kyk da kalmayacaksanız (350₺) Yetmezzzzd

kral ağlama konusunda değil hiç yoktan iyidir tabi ki ama sen konuyu agrasif bir dille anlattığın için bu durumdasın ve şunuda ekle kyk bursunun 300 TL olduğu yılda , alım gücüyle şuan ki 4 basamak birim parayla alım gücü aynı değil
Aynen haklısın. Burdakiler istiyor ki bir öğrenci gezsin tozsun her şeyi yapsın ona yetecek burs alsın. Şu an ülkenin ekonomisi ortada zaten. Ve 1250tl okuyan bir insan için yeterli bir miktar fazla keyfi yaşamadıkça

sözleşmeniz ne zaman bitiyor hocam? yakın zamanda böyle bir paket almanız imkansıza yakın zamlardan önce yaptırmışsındır yüksek ihtimal

sözleşmeniz ne zaman bitiyor hocam? yakın zamanda böyle bir paket almanız imkansıza yakın zamlardan önce yaptırmışsındır yüksek ihtimal
turkcellde bile 40 tl civarı olan 6gb paket 70-80tl oldu?

Bana bunlarla gel. Söylerim geçer tabi yurtta türktelekom çekiyorsa öylede bir sorun var.

Derdimiz o değil zaten. Direk bu parayla idare ediliyormuş.
Şunu da söyleyim bu ay ailemden 100tl aldım sadece sonra kuruş almadım diyerek abarttım ona kabul. Ama gerçekten +birkaç yüz tl ile yurtta kalan bir öğrenci için fazla keyfi yaşamadığı sürece yeterli bir miktar. Burda boş boş hakaret etmeye gerek yok

turkcellde bile 40 TL civarı olan 6gb paket 70-80tl oldu?
Daha alalı tam 1 ay oldu sanırım

turkcellde bile 40 TL civarı olan 6gb paket 70-80tl oldu?
fatura kaç liraymış ben 70 gb internet paketine turkcele 550 tl ödedim

Daha alalı tam 1 ay oldu sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,481
Üyeler
184,170
Son üye
ftsasmaz