TÜRKNET MODEM SORUNU

Halilk

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
950
hocam selamın aleyküm ben türknet internet kullanıyorum ve eve gelip bağladıklarında x bir firma bana bi modem sattı ve modem oturma odasında salonda vs çekmiyor bende iade ediyorum türknetin kendi modemi olan ZYXEL VMG3625-T50B bu modemi almak istedim ama stok olmadığı için alamadım fakat aynı marka modem internette satılıyor bu internette satılan modemi alıp girek kablo bağlantıları yaparsam çalışır mı illa kendi sitesinden almak mı lazım yardım eder misiniz

hocam selamın aleyküm ben türknet internet kullanıyorum ve eve gelip bağladıklarında x bir firma bana bi modem sattı ve modem oturma odasında salonda vs çekmiyor bende iade ediyorum türknetin kendi modemi olan ZYXEL VMG3625-T50B bu modemi almak istedim ama stok olmadığı için alamadım fakat aynı marka modem internette satılıyor bu internette satılan modemi alıp girek kablo bağlantıları yaparsam çalışır mı illa kendi sitesinden almak mı lazım yardım eder misiniz
Ben dışardan aldım modemi çalışır

farklı yerden ve farklı bir modem alabilirsin illa aynı modem olmasına gerek yok

farklı yerden ve farklı bir modem alabilirsin illa aynı modem olmasına gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türknetin kendi modemi bana cazip geldi ama stokda yok hepsiburada trendyol gibi yerlerde satılıyor direk aynı modemi alsam bi sorun olmaz demi direk takıp çalışıyor

Kendi modemini kullanmak zorunda değilsin

peki türknetin sattığı modemin aynı özelliklere sahip olan farklı bi modem vs var mı acaba tavsiye ettiğiniz aynı değeri alıcaksam fazla para vermiyim
Keenetic al arkana bakma. Sürekli bağlantı kopuyordu kendi sattıkları modemde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,171
Üyeler
187,944
Son üye
alperenoz
Geri