Kullanmabeyler filtreli falan olan modeller varmış uğraşmak istemiyorum hiç yaklaşık 5 -6 sene önce kullanmıştım çok bilgim yok smok marka olursa daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum(sigara kullanmıyorum)
Şuan aktif olarak sigara kullanıyormusun ? bırakmak içinmi alıyorsun yoksa zevk işi için mi ?beyler filtreli falan olan modeller varmış uğraşmak istemiyorum hiç yaklaşık 5 -6 sene önce kullanmıştım çok bilgim yok smok marka olursa daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum(sigara kullanmıyorum)
kullanıyım mı diye soru sormadım ki kankaKullanma
belirttim aslında, kullanmıyorum sigara zevkŞuan aktif olarak sigara kullanıyormusun ? bırakmak içinmi alıyorsun yoksa zevk işi için mi ?
Anladım sigara kullanmıyorsan pod cihaz alabilirsin başlangıç olarak. Bütçen nedir ?kullanıyım mı diye soru sormadım ki kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
belirttim aslında, kullanmıyorum sigara zevk
tamam hocam bütçe yani 1500 falan ayırabilirim hiç bakmadım piyasası ucuz mu pahalımı ne durumdaAnladım sigara kullanmıyorsan pod cihaz alabilirsin başlangıç olarak. Bütçen nedir ?
Fakat ek olarak geçeyim alacağın likitler 0 mg nikotinli likitler olsun onlarda nikotin yok.
yoksa bende elektronik sigarayı arkadaşımdan deneyerek içmeye başlamıştım çok iradeli olmama rağmen sonra kendim elektronik sigara aldım yüksek nikotinli likitlerle şuanda sigara kullanmıyorum yaklaşık 1 aydan beri sürmedim ağzıma.Anladım sigara kullanmıyorsan pod cihaz alabilirsin başlangıç olarak. Bütçen nedir ?
Fakat ek olarak geçeyim alacağın likitler 0 mg nikotinli likitler olsun onlarda nikotin yok.
1500 ideal açıkçası hatta 1000 TL ye elektronik sigara alıp extradan 500 ünü likit olsun kartuş için ayrılan masraf olsun alabilirsintamam hocam bütçe yani 1500 falan ayırabilirim hiç bakmadım piyasası ucuz mu pahalımı ne durumda
yok ben sanmıyorum öyle bir şey olacağını zamanında bi çok şeyi uzun süre kullanıp bıraktımyoksa bende elektronik sigarayı arkadaşımdan deneyerek içmeye başlamıştım çok iradeli olmama rağmen sonra kendim elektronik sigara aldım yüksek nikotinli likitlerle şuanda sigara kullanmıyorum yaklaşık 1 aydan beri sürmedim ağzıma.
Ama her ay 1 adet 1 kutu likit gidebilir haberin olsun kullanım sıklığına göre değişebilir.yoksa bende elektronik sigarayı arkadaşımdan deneyerek içmeye başlamıştım çok iradeli olmama rağmen sonra kendim elektronik sigara aldım yüksek nikotinli likitlerle şuanda sigara kullanmıyorum yaklaşık 1 aydan beri sürmedim ağzıma.
1500 ideal açıkçası hatta 1000 TL ye elektronik sigara alıp extradan 500 ünü likit olsun kartuş için ayrılan masraf olsun alabilirsin
bakıyorum hocam hemenvaporesso switcher
ne kadar likikler ortalamaAma her ay 1 adet 1 kutu likit gidebilir haberin olsun kullanım sıklığına göre değişebilir.
pekala o zaman size SMOK IPX 80 önerebilirim.yok ben sanmıyorum öyle bir şey olacağını zamanında bi çok şeyi uzun süre kullanıp bıraktım