elektronik sigara önerisi

KARTUŞSUZ mu kolay kartuşlumu arkadaşlar

Hiç kullanmadıysan bence parana yazık etme gereksiz bir şey max 1 hafta kullanırsın. Tabi tavsiyene gelecek olursak smoke ipx 80
Kendim aldım gayet güzeldi. sarj olsun tadım olsun duman ve içim ayarları vs güzel. Ayrıca site kapıda ödeme yapıyor sparişte Şeffaf kargo ile.

Linkini bırakıyorum tıklaman yeter.

( Link sorun ise kaldırabilirim )

Yani kullanım kolaylığı olarak coil değişim vs geliyorsa aklına en kolayı kartuşlu olandır ama kartuşlu cihazlarda akıtma terleme sıkıntısı çok oluyor ipx80 de en az seviye de bu sıkıntılar yaşanıyor bende eskiden revenger x vardı çok memnundum tankı kırıldığı ve piyasada uyumlu tank sayısı çok az ve çok pahalı olduğu için kartuşlu aldım

bu vozol 6000 başllangıç için iyi mi? keyif için alıyorum sonuçta ne dersiniz ?

Yani Puff alırsanız sık kulllanım bağılınıza göre en fazla 2 3 hafta gider öyle söyleyebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç kullanmadıysan bence parana yazık etme gereksiz bir şey max 1 hafta kullanırsın. Tabi tavsiyene gelecek olursak smoke ipx 80
Kendim aldım gayet güzeldi. sarj olsun tadım olsun duman ve içim ayarları vs güzel. Ayrıca site kapıda ödeme yapıyor sparişte Şeffaf kargo ile.

Linkini bırakıyorum tıklaman yeter.

( Link sorun ise kaldırabilirim )
Aynen bende tavsiye ederim en başta kullanmamanızı alıp 1 haftada bırakan çok var bu durumda puff ile başlamanız daha iyi olabilir açıkçası.

Geri