10-15k telefon önerisi

Galeyan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
88
Bütçe
15000
yd olup olmaması önemli değil. 10-15k fiyata hangi cihazları alabilirim?

S21 veya S21 FE.

Direk 16-17k seviyesine çık 12T al harbi piyasanın en iyi android telefonlarından biri....

Direnç değişimi sağlıklı mı sizce yoksa benimde niyetim mi 11 ultraydı aslında
Direnç değişimi parça değişimi gibi ama bir tık daha sıkıntılı. Düzgün birine yaptırmazsan sıkıntı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pixel 6 pro. 1 aydır kullanıyorum, memnunum.
Veya mi 11 ultra
İyi forumlar hocam. Boş bir zamanınız olduğundan Pixel 6 Pro ile çektiğiniz manzara veya paylaşmaya değer bir kaç fotoğrafı bana özelden atabilir misiniz rica etsem ? Sıradan bir kullanıcının çektiği fotoğrafları merak ediyorum.

Direnç değişimi parça değişimi gibi ama bir tık daha sıkıntılı. Düzgün birine yaptırmazsan sıkıntı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi forumlar hocam. Boş bir zamanınız olduğundan Pixel 6 Pro ile çektiğiniz manzara veya paylaşmaya değer bir kaç fotoğrafı bana özelden atabilir misiniz rica etsem ? Sıradan bir kullanıcının çektiği fotoğrafları merak ediyorum.
Valla hocam hiç manzara fotoğrafım yok. Dışarı çıkmadığım için mahallede binaları falan çekmiştim.

Valla hocam hiç manzara fotoğrafım yok. Dışarı çıkmadığım için mahallede binaları falan çekmiştim.
Olanlar ile idare ederim hocam :d Sadece çok dikkat edilmeden çekilen fotoğraflarda nasıl performansı var onu merak ediyorum. Boş zamanınızda özelden atabilirseniz sevinirim.

Geri