Muhammetyzicii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
Bütçe Diyorsan B450 M-K II , M-K AlırsınAnladım ama önce anakart almayı düşünüyorumtabi ki bi b550 yakışır ama anakarttan değil problemin onu bil
Bütçe Diyorsan B450 M-K II , M-K AlırsınAnladım ama önce anakart almayı düşünüyorumtabi ki bi b550 yakışır ama anakarttan değil problemin onu bil
bi ara bu sorun benim ssdidede oldu sonra alacağımı alıp ikiye bölüp çöpe attım yeni aldım sorun kalkmıştı belki de ondan da olabilirHocam çoğusunu yaptım zaten ssdden ozaman büyük ihtimal
ma 2 düşünüyorum yarın video gelsin bakıcamBütçe Diyorsan B450 M-K II , M-K Alırsın
Nası 2 ye böldün anlamadımbi ara bu sorun benim ssdidede oldu sonra alacağımı alıp ikiye bölüp çöpe attım yeni aldım sorun kalkmıştı belki de ondan da olabilir
kırıp attım işte yenisini aldım bu arada ekran kartı neydi senin 6600 müma 2 düşünüyorum yarın video gelsin bakıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nası 2 ye böldün anlamadım
Ekran kartım boşta 55 derece ama fanlar dönmüyor asus normal heralde
Jeton biraz geç düştü anladım yenisini almadan çözemicem yanibi ara bu sorun benim ssdidede oldu sonra alacağımı alıp ikiye bölüp çöpe attım yeni aldım sorun kalkmıştı belki de ondan da olabilir
kırıp attım işte yenisini aldım bu arada ekran kartı neydi senin 6600 mü
www.asus.com
kesin çözümdür diyemiyorum ama ben öyle çözmüştüm belki harddisk varsa sistemi ona kur dene bi eğer bir sıkıntı çıkarmazsa büyük ihtimalle ssddendirJeton biraz geç düştü anladım yenisini almadan çözemicem yani
Asus dual rtx 2060 super
Harddiskte atıyorum ama harddisktede aynı oluyordu sanırsam ben donanımsal olmadıgını düşünüyorum anakarttanda olabilirkesin çözümdür diyemiyorum ama ben öyle çözmüştüm belki harddisk varsa sistemi ona kur dene bi eğer bir sıkıntı çıkarmazsa büyük ihtimalle ssddendir
benim kardeşimin ekran kartı senin kartından güçlü yapsa onun ki yapardı yaniHarddiskte atıyorum ama harddisktede aynı oluyordu sanırsam ben donanımsal olmadıgını düşünüyorum anakarttanda olabilir
anakartla alakası yoktur ssd james eşekmiş kronik sorunlu onlar zaten ondan olabilir yani veya valorantın bugussd ile ne alakası var anakart'ta sıkıntı belki olabilir sistem artık yetmiyor olabilir darboğaz vb.
Ya ssdden yapmıyor ya bilmiyorum bişey yapınca düzeliyordu ama ya kendi kendine yada ben bi ayar yapınca düzeliyorduanakartla alakası yoktur ssd james eşekmiş kronik sorunlu onlar zaten ondan olabilir yani veya valorantın bugu
işte çoğunu değil kanka bazen bu adımların içinden 1 tanesini bile yapmış yada yapmamış olmam o fps drop yemene sebebiyet veriyor. mesela bende afterburner ile adrenalinin çakışmasından kaynaklı fps drop yiyordum. afterburnerla adrenalin grafik sürücüsü ne alaka diyeceksin ama bazen oluyor.Hocam çoğusunu yaptım zaten ssdden ozaman büyük ihtimal