Yeni pc aldım

Hocam güç yönetimi anlamında çok büyük faydası oluyor. Amd ve özellikle 3600 için gayet önemli bana kalırsa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır yine de gerek var dediğim gibi.
Niye hocam? Overclock yapılmayacağı zaman R5 3600 aşırı derece ısınmıyor.

S2h olsa alıcaktım ama yok overclock yapmayacağım sıkıntı çıkmayacaktır diye düşünüyorum
Yazdığım gibi AMD bu karta 65W TDP demiş çünkü iyi bir güç yönetimi var bunun için iyi bir anakart gerek ayrıca bildiğim kadarıyla vrm de yok bu anakartta sıkıntı çıkarmaz ama keşke S2H alsaydın sağlık olsun artık.

Ya zaten m2 alıcağım 2 ay sonra ondan sonra da artık freezer34 alacağım

Niye hocam? Overclock yapılmayacağı zaman R5 3600 aşırı derece ısınmıyor.
Isınmak ayrı güç yönetimi ayrı ayrıca oc yapmasan bile çoğu yerde işlemci soğutucusu yetmiyor faz dağılımı önemli 3.nesil için.

Yazdığım gibi AMD bu karta 65W TDP demiş çünkü iyi bir güç yönetimi var bunun için iyi bir anakart gerek ayrıca bildiğim kadarıyla vrm de yok bu anakartta sıkıntı çıkarmaz ama keşke S2H alsaydın sağlık olsun artık.
S2h yok olsa alıcaktım sıkıntı çıkmayacaktır zaten bencede

R5 3600
1660super
16 gb 3000mhz
Spec delta 650w
B450m-h
1tb her (2 ay sonra toshiba m2 SSD alıcağım
5200 tuttu sizcede uygun olmamışmı. Yorumlarınız için teşekkür ederim

Kronik sorunlu ssdler olduğu için şimdilik sadece almadım
Gayet iyi hayırlı olsun.

hayırlı olsun güle güle kullan bide marka model tam olarak belirtseydin daha güzel olucaktı ama neyse darısı bize güzel sistem

Isınmak ayrı güç yönetimi ayrı ayrıca oc yapmasan bile çoğu yerde işlemci soğutucusu yetmiyor faz dağılımı önemli 3.nesil için.
Sence çok sorun çıkarırmı faz olaylarından falan çok anlamıyorumda ilerde soğutucu alacağım freezer 34

hayırlı olsun güle güle kullan bide marka model tam olarak belirtseydin daha güzel olucaktı ama neyse darısı bize güzel sistem
Gigabyte 1660 super pc
Gskill 3000mhz kırmızı CL 16

Sence çok sorun çıkarırmı faz olaylarından falan çok anlamıyorumda ilerde soğutucu alacağım freezer 34

Gigabyte 1660 super PC
Oc olucak oto düzeltti

Gigabyte 1660 super PC

Oc olucak oto düzeltti
Çıkarmaz gibi soğutucu alırsan.

Geri