Comnet internet gitti geldi hızlandı neden?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,567
1672490827993.png

Burası 60 idi. 57 mbps alıyordum. İnternet gitti geldi. Ama modemde internet var görünüyordu. İnternet pratikte gelince hızlanmıştı. Modeme giren hız ise 63 mbps olarak gösteriyor. Kapasite hız 77 den 79 a çıktı.

Öğrenmek için soruyorum.

Diğer gönderinde açıkladımya işte.

adam comneti nasıl sevdisye pp yi bile comnet logosu yapmış

Abi 58-60 arası bir şeye değişim denmez ? Azıcık bir şey yükselmiş nedenini nereden bilelim doğru düzgün internetini alıyorsun işte 58 iken 65 falan olsa tamam anlarım da 2mbps falan normal 35 mbps lik internetten 38 alıyordu amcam mesela

Abi 58-60 arası bir şeye değişim denmez ? Azıcık bir şey yükselmiş nedenini nereden bilelim doğru düzgün internetini alıyorsun işte 58 iken 65 falan olsa tamam anlarım da 2mbps falan normal 35 mbps lik internetten 38 alıyordu amcam mesela
O söylediğim bunda da geçerli. Muhtemelen başka bir abonelik falan verirken tak-çıkar yaptılar yanlışlıkla.
Bölgede altyapı çalışması var ya. Acaba hızlanacak mı dedim.
Modem arayüzünde kapasite 80 e çıktı. 70 idi. Benimkisi heyecan.

70-80 hız varsa uğraşmazlar onla.
Abi son olarak göknet altyapı sorgulamasında 53 MBPS çıkıyor. Aldığım hız 60 mbps. Ama modem arayüzünde 80 mbps yazıyor. kapasite.
Bunlar şimdi bana verebildikleri max hızı veriyor mu yoksa internetimde sorun mu var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

70-80 hız varsa uğraşmazlar onla.
Bir de bölgede dediğim mahallede hiç altyapı olmayan iki sokak var. Oraya çalışma varmış.

Abi son olarak göknet altyapı sorgulamasında 53 MBPS çıkıyor. Aldığım hız 60 mbps. Ama modem arayüzünde 80 mbps yazıyor. kapasite.
Bunlar şimdi bana verebildikleri max hızı veriyor mu yoksa internetimde sorun mu var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bölgede dediğim mahallede hiç altyapı olmayan iki sokak var. Oraya çalışma varmış.
Hiç altyapı yoksa bakır kablo döşemezler oraya daha. Fiber gelir.

Türklerin şöyle bir yöntemi vardır:
-kapa aç düzelir
İnternette yavaşlama olunca Comnet sistemleri kapayıp açmıştır. O sırada
internet kendine gelmiştir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,594
Üyeler
183,859
Son üye