Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240600-R3M1 ITOPYA'da
www.itopya.com
bu kulaklık krakenden driver kalitesi ve mikrofon kalitesi olarak bir iki gömlek daha üst bunada bakabilirsin
veya kablosu ve mikrofonu çıkarılabilir olan dahili ses kartlı rampage drop plus
Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240600-R3M1 ITOPYA'da
www.itopya.com
bu kulaklık krakenden driver kalitesi ve mikrofon kalitesi olarak bir iki gömlek daha üst bunada bakabilirsin
veya kablosu ve mikrofonu çıkarılabilir olan dahili ses kartlı rampage drop plus
merhaba arkadaşlar mikrofon almayı düşünüyordum ama kulaklığın mikrofonu kaliteli olan varsa öyle de alabilirim fiyat çok uçuk olmassa sevinirim maksimum
arkadaşım 506TL'ye Gamepower Fujin aldı o fiyata maksimum verim alabileceğiniz tek kulaklıktır kendisi keşke bende alsaydım ama şuan 900tl bantlarında katiyen o fiyatı haketmiyor Rampage Fury X'e yönelebilirsiniz
arkadaşım 506TL'ye Gamepower Fujin aldı o fiyata maksimum verim alabileceğiniz tek kulaklıktır kendisi keşke bende alsaydım ama şuan 900tl bantlarında katiyen o fiyatı haketmiyor Rampage Fury X'e yönelebilirsiniz
fujin var bende 3 gundur kullanıyorum valorant elmas 2yim ses kasması güzel 7.1i açınca yerler ayırt ediliyor baya mikrofonu bass modu falanda cok güzel
fujin var bende 3 gundur kullanıyorum valorant elmas 2yim ses kasması güzel 7.1i açınca yerler ayırt ediliyor baya mikrofonu bass modu falanda cok güzel
Daha önce kullandım Cloud 2. Ses kalitesi muazzam eğer FPS oyunları oynuyorsan ses kasma konusunda çok iyi. Zaten şuan çoğu E-Sporcu bu kulaklığı kullanıyor. Mikrofon olarak kalitesi kötü değil çok çok iyi değil. Hiçbir kulaklıkta mikrofonu harici mikrofonlarla kıyaslama. Ama ses kaydı yapabilirsin bir sıkıntı yapmaz discord üzerinden tüm beklentilerini karşılar. Ben şuan Cloud Alpha S kullanıyorum mesela ses seviyesi Cloud 2 kadar yüksek değil yeri geldimi aramıyorum desem yalan olur. Tavsiye ederim açıkçası. Alacaksan Amazon’dan al bir sorun olduğunda direkt değişim yapıyorlar sıkıntı çıkarmıyorlar.