Evlenmeden tek başına yaşanabilir mi?

Reaksiyon skoru
89
Arkadaşlar Müge Anlı'nın programındaki olayları (kadının başka erkeğe kaçması, erkeğin karısını aldatması vs.) Şeyleri gördükçe evlilikten soğuyorum. Ve TikTok ülkeye geldiğinden beridir ülkedeki bazılarının zeka seviyesini, karakter seviyesinide düşürdüğünü düşünüyorum. Hani derler ya "ne varsa eskilerde var" diye o söz çok haklıymış cidden. Ayrıca evlendikten sonra sma diye bir hastalık var, çocuğa zulüm gibi bir şey yaşatıyor. Böyle bir durumdan da korkuyorum zulüm yaşamasını istemem kimsenin. Ama evlenmezsem de yalnız yaşamak bir süre sonra insanı bıktırır, sıkar gibime geliyor. Ama bir yandan da düzgün insan kalmadı gibi düşünüyorum o müge anlıdaki olayları duydukça. Bi akrabam evlilik pişmanlıktır karı dırdırından bıktım diyordu hep. Sizce nasıl bir yol izlenmeli? Evlenmeden hayat yaşamak cidden sıkıcı olur mu? Bu arada kafama takıldığından bu konuyu açtım ve yaşım 19. Şu anlık evlilik gibi bir şey düşünmüyorum tabii.

evett

hocam eğer severek evlenirsen her eve gittiğinde mutlu olursun ayrı kaldığınızda sıkılırsın bu senin sevgine bağlı bir şey hem de sma hastalığı zaten eskiden de bir riskti şimdi de bir risk, ülke olarak bu ilaçları devlet karşılayamadığı için bu sorunları çekmek zorunda kalıyoruz.

İnsani ihtiyaçlar olmasa bende evlenmem

Ömrün uzar. Belli bir yaştan sonra adamların "keşke evlenmeseymişim daha iyi olabilirmiş, gereksiz boş is vs" dediğini duyabilirsin ama hep itiraf etmezler ama bilirsin hani anlaşılıyor xd Ayrı eten kadınlar erkekler gibi değildir yani erkekle evlenmeyeceğin sürece evlenmemek grk bnce.

Yaşanır diyenler 16 yaşında kendini sigma sanan kızlardan nefret ediyorum diyen ergen tiplerdir.
tespitin kralı diye buna derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evlenilmesi gerek bence, evleneceğin kadınıda doğru seçmek önemli tabii. tost arasında kullanılan uzayan malzeme gibi kadınlar çoğaldı maalesef.

Arkadaşlar Müge Anlı'nın programındaki olayları (kadının başka erkeğe kaçması, erkeğin karısını aldatması vs.) Şeyleri gördükçe evlilikten soğuyorum. Ve TikTok ülkeye geldiğinden beridir ülkedeki bazılarının zeka seviyesini, karakter seviyesinide düşürdüğünü düşünüyorum. Hani derler ya "ne varsa eskilerde var" diye o söz çok haklıymış cidden. Ayrıca evlendikten sonra sma diye bir hastalık var, çocuğa zulüm gibi bir şey yaşatıyor. Böyle bir durumdan da korkuyorum zulüm yaşamasını istemem kimsenin. Ama evlenmezsem de yalnız yaşamak bir süre sonra insanı bıktırır, sıkar gibime geliyor. Ama bir yandan da düzgün insan kalmadı gibi düşünüyorum o müge anlıdaki olayları duydukça. Bi akrabam evlilik pişmanlıktır karı dırdırından bıktım diyordu hep. Sizce nasıl bir yol izlenmeli? Evlenmeden hayat yaşamak cidden sıkıcı olur mu? Bu arada kafama takıldığından bu konuyu açtım ve yaşım 19. Şu anlık evlilik gibi bir şey düşünmüyorum tabii.
Evlenmeden hayat olur çok net

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
SMA Olup olmayacağını bilmenin tek yolu test yaptırmak. Bildiğim kadarıyla taşıyıcılık varsa zaten yapmaman gerekiyor test sonucunda. Doğru kişiyse bir ömür mutlu da olabilirsin evlilik bana göre olsa da olur bir yandan gereksiz gibi de yani belki de şuan böyle düşünüyorum ama yalnız yaşayıp istediklerimi yapmak istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,762
Üyeler
188,984
Son üye
capkin
Geri