egebaranakk0
80+ Silver
Hocam sevdiğin ve değer gördüğün bi kadinla evlenip huzurlu bi yuva kurabilirsin ancak doğru kişiyi bulmak bu dönemde çok zor şu saçma sapan tiktok felan kullanan 3 iq lardan bahsetmiyorum bileArkadaşlar Müge Anlı'nın programındaki olayları (kadının başka erkeğe kaçması, erkeğin karısını aldatması vs.) Şeyleri gördükçe evlilikten soğuyorum. Ve TikTok ülkeye geldiğinden beridir ülkedeki bazılarının zeka seviyesini, karakter seviyesinide düşürdüğünü düşünüyorum. Hani derler ya "ne varsa eskilerde var" diye o söz çok haklıymış cidden. Ayrıca evlendikten sonra sma diye bir hastalık var, çocuğa zulüm gibi bir şey yaşatıyor. Böyle bir durumdan da korkuyorum zulüm yaşamasını istemem kimsenin. Ama evlenmezsem de yalnız yaşamak bir süre sonra insanı bıktırır, sıkar gibime geliyor. Ama bir yandan da düzgün insan kalmadı gibi düşünüyorum o müge anlıdaki olayları duydukça. Bi akrabam evlilik pişmanlıktır karı dırdırından bıktım diyordu hep. Sizce nasıl bir yol izlenmeli? Evlenmeden hayat yaşamak cidden sıkıcı olur mu? Bu arada kafama takıldığından bu konuyu açtım ve yaşım 19. Şu anlık evlilik gibi bir şey düşünmüyorum tabii.