Neler Yeni

Evlenmeden tek başına yaşanabilir mi?

egebaranakk0

80+ Silver
Arkadaşlar Müge Anlı'nın programındaki olayları (kadının başka erkeğe kaçması, erkeğin karısını aldatması vs.) Şeyleri gördükçe evlilikten soğuyorum. Ve TikTok ülkeye geldiğinden beridir ülkedeki bazılarının zeka seviyesini, karakter seviyesinide düşürdüğünü düşünüyorum. Hani derler ya "ne varsa eskilerde var" diye o söz çok haklıymış cidden. Ayrıca evlendikten sonra sma diye bir hastalık var, çocuğa zulüm gibi bir şey yaşatıyor. Böyle bir durumdan da korkuyorum zulüm yaşamasını istemem kimsenin. Ama evlenmezsem de yalnız yaşamak bir süre sonra insanı bıktırır, sıkar gibime geliyor. Ama bir yandan da düzgün insan kalmadı gibi düşünüyorum o müge anlıdaki olayları duydukça. Bi akrabam evlilik pişmanlıktır karı dırdırından bıktım diyordu hep. Sizce nasıl bir yol izlenmeli? Evlenmeden hayat yaşamak cidden sıkıcı olur mu? Bu arada kafama takıldığından bu konuyu açtım ve yaşım 19. Şu anlık evlilik gibi bir şey düşünmüyorum tabii.
Hocam sevdiğin ve değer gördüğün bi kadinla evlenip huzurlu bi yuva kurabilirsin ancak doğru kişiyi bulmak bu dönemde çok zor şu saçma sapan tiktok felan kullanan 3 iq lardan bahsetmiyorum bile

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
.
tespitin kralı diye buna derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evlenilmesi gerek bence, evleneceğin kadınıda doğru seçmek önemli tabii. tost arasında kullanılan uzayan malzeme gibi kadınlar çoğaldı maalesef.
Çok doğru bi tespit hocam. Allah düzgünüyle helal süt emmişiyle karşılaştırır inşallah.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Arkadaşlar Müge Anlı'nın programındaki olayları (kadının başka erkeğe kaçması, erkeğin karısını aldatması vs.) Şeyleri gördükçe evlilikten soğuyorum. Ve TikTok ülkeye geldiğinden beridir ülkedeki bazılarının zeka seviyesini, karakter seviyesinide düşürdüğünü düşünüyorum. Hani derler ya "ne varsa eskilerde var" diye o söz çok haklıymış cidden. Ayrıca evlendikten sonra sma diye bir hastalık var, çocuğa zulüm gibi bir şey yaşatıyor. Böyle bir durumdan da korkuyorum zulüm yaşamasını istemem kimsenin. Ama evlenmezsem de yalnız yaşamak bir süre sonra insanı bıktırır, sıkar gibime geliyor. Ama bir yandan da düzgün insan kalmadı gibi düşünüyorum o müge anlıdaki olayları duydukça. Bi akrabam evlilik pişmanlıktır karı dırdırından bıktım diyordu hep. Sizce nasıl bir yol izlenmeli? Evlenmeden hayat yaşamak cidden sıkıcı olur mu? Bu arada kafama takıldığından bu konuyu açtım ve yaşım 19. Şu anlık evlilik gibi bir şey düşünmüyorum tabii.
düşünsene hormonlarından dolayı bi kadınla birlikte oluyorsun çocuktu ev eşysıydı düğünü gelinliği nikahı bilmemnesi boş vakit kaybı ve masraftan başka bir şey görmüyorum
tek yaşarım evde kalmış gibi sözlerini çekerim daha iyi siz evlendiniz çok iyi mi? oldu xD daha dün karım başımın etini yedi benim kocam kütük bilmemne diye söylenip yakınıyordunuz

öz eleştiri yaptığımda bende çok evlenilebilecek bir insan değilim

JSezar

80+ Silver

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
evlenmek için evlenirsen o ilişkiden bir şey olmaz sevmediğin birisini seviyormuş gibi düşünürsün ilk başlarda ,sonra onu sevmediğini farketmeye başlarsın. Ama hayatın mucizeleri bitmiyor , bir anda karşına birisi çıkar aşık olursunuz birbiriniz ile çok iyi anlaşırsınız o zaman zaten evlenirsiniz ve mutlu yaşarsın.umarım başına böyle bir şey gelir de hayatının en iyi ilişkisini yaşarsın.
Ama paranız evlenmeye ve evi geçindirmeye yetmeyecekse, sakın evlenmeyin, karşınızdaki kişinin de hayatını mahvetmeyin.
Evlenmezsen ve aile evinde yaşarsan çok sıkıntılar çekebilirsin, onları yükmüş gibi olursun , sonra durmadan bi evlenmedin evlenemedin söylentilerine maruz kalırsın.
Ayrı evde tek başına yaşarsan, temizliği var, bulaşığı var, yemek derdi var, alışveriş derdi var, çamaşır yıkama serme derdi var, burada ana karakter sen olduğun için her şeyi çekip çevirmen lazım tek başına.
He dersin benim param var ,yemeği dışardan söylerim, her hafta eve temizlikçi çağırırım, o zaman işler değişir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
.
evlenmek için evlenirsen o ilişkiden bir şey olmaz sevmediğin birisini seviyormuş gibi düşünürsün ilk başlarda ,sonra onu sevmediğini farketmeye başlarsın. Ama hayatın mucizeleri bitmiyor , bir anda karşına birisi çıkar aşık olursunuz birbiriniz ile çok iyi anlaşırsınız o zaman zaten evlenirsiniz ve mutlu yaşarsın.umarım başına böyle bir şey gelir de hayatının en iyi ilişkisini yaşarsın.
Ama paranız evlenmeye ve evi geçindirmeye yetmeyecekse, sakın evlenmeyin, karşınızdaki kişinin de hayatını mahvetmeyin.
Evlenmezsen ve aile evinde yaşarsan çok sıkıntılar çekebilirsin, onları yükmüş gibi olursun , sonra durmadan bi evlenmedin evlenemedin söylentilerine maruz kalırsın.
Ayrı evde tek başına yaşarsan, temizliği var, bulaşığı var, yemek derdi var, alışveriş derdi var, çamaşır yıkama serme derdi var, burada ana karakter sen olduğun için her şeyi çekip çevirmen lazım tek başına.
He dersin benim param var ,yemeği dışardan söylerim, her hafta eve temizlikçi çağırırım, o zaman işler değişir.
Hocam tanıdığım bi abi vardı. Hep özel bi iş görüşmesine veya bi kadınla evlilik işine girmeden önce kısacası ciddi bi kadar verme aşamasındayken 1 2 kere mastürbasyon yap, kafandaki düşünceyle git. Belden aşağı fikirle girersen pişman olursun derdi. 19 yaşındayım ve babam şimdiden şakayla karışık seni evlendiricem diyor, annemde evlende düş yakamdan diyo :D İnşallah Allah düzgün, helal süt emmiş, karakterli bi insan çıkartır karşımıza da güzel bi hayatımız olur. Yazdıklarınız için emeğiniz için sağolun hocam..

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Doğru kişiden kastınız nedir kadın kadindir yani bir farkları yok

DaffyGraphic

80+ Silver