Çözüldü✓ 1000-2000 TL Gaming Kulaklık Önerisi

Musty.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
128
Bütçe
1500
merhabalar yeni kulaklık alacağım bütçem başlıkta yazdığı gibi 1000-2000 tl arası ama 2000 e çıkamayabilirim ama hiç güzel kulaklık yoksa 2000 zorlarım belki neyse dediğim gibi bütçe belli kulaklık önerilerinizi bekliyorum
şuan hali hazırda bildiğim cloud 2 var ama cloud 2 de seveni çok var sevmeyeni de var, cloud 2 de çok arada kaldım uzun süredir kullanıcısı varsa deneyimlerini anlatırsa sevinirim
istediğim özellikler
-kablolu kablosuz fark etmez
- ses kalitesi düzgün olsun discord da yankı yapmasın
- kulak pedleri deri olmazsa güzel olur deri terletiyor diye biliyorum
- ve en önemlisi kronik sorunlu olmasın
önerileriniz bekliyorum

Son düzenleme:
Hocam 1000TL geçmesin işimi görsün güzel olsun derseniz black shark v2 x öneririm yoksa biraz daha veririm derseniz cloud core veya g435 olabilir.

Razer Barracuda X bakabilirsiniz

Hocam 1000TL geçmesin işimi görsün güzel olsun derseniz black shark v2 x öneririm yoksa biraz daha veririm derseniz cloud core veya g435 olabilir.
hocam bence de blackshark v2 x çok iyi bi kulaklık, kuzenime aldık ve kulağa oturması ses kalitesi falan baya hoşuma gitti ama biraz araştırdım pek önerilmiyor, siz ne düşünüyorusunuz? ayrıca v2 normali usb li versiyonuyla çok farkı var mı, bildiğim kadarıyla usb li versiyonu daha çok öneriliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Razer Barracuda X bakabilirsiniz
kronik sıkıntısı falan var mı hocam

hocam bence de blackshark v2 x çok iyi bi kulaklık, kuzenime aldık ve kulağa oturması ses kalitesi falan baya hoşuma gitti ama biraz araştırdım pek önerilmiyor, siz ne düşünüyorusunuz? ayrıca v2 normali usb li versiyonuyla çok farkı var mı, bildiğim kadarıyla usb li versiyonu daha çok öneriliyor

kronik sıkıntısı falan var mı hocam
Hocam normal V2 ve V2X in karşılaştırmasını malum yeşil forumda yapmışlar onu bir okuyun derim normal V2 İncehesap'ta 2000TL, V2X İtopya'da 900TL fiyatı da göz önünde bulundurun.

merhabalar yeni kulaklık alacağım bütçem başlıkta yazdığı gibi 1000-2000 TL arası ama 2000 e çıkamayabilirim ama hiç güzel kulaklık yoksa 2000 zorlarım belki neyse dediğim gibi bütçe belli kulaklık önerilerinizi bekliyorum
şuan hali hazırda bildiğim cloud 2 var ama cloud 2 de seveni çok var sevmeyeni de var, cloud 2 de çok arada kaldım uzun süredir kullanıcısı varsa deneyimlerini anlatırsa sevinirim
istediğim özellikler
önerileriniz bekliyorum
Cloud ll , almak istemezsen Arctis 3

Hocam normal V2 ve V2X in karşılaştırmasını malum yeşil forumda yapmışlar onu bir okuyun derim normal V2 İncehesap'ta 2000TL, V2X İtopya'da 900TL fiyatı da göz önünde bulundurun.
hocam baktım ses kartı farkı var benim anakart asus prime a520 m-k bir şey fark eder mi destekliyor mu ne dersiniz

Cloud ll , almak istemezsen Arctis 3
arctis 3 pek önermiyorlar ama hocam yani o fiyata daha iyileri var diyorlar bazı yerlerde

hocam baktım ses kartı farkı var benim anakart asus prime a520 m-k bir şey fark eder mi destekliyor mu ne dersiniz

arctis 3 pek önermiyorlar ama hocam yani o fiyata daha iyileri var diyorlar bazı yerlerde
O anakartla ses kartına ihtiyaç olmaz muhtemelen ama tam bilgi sahibi değilim sormanızı öneririm.

merhabalar yeni kulaklık alacağım bütçem başlıkta yazdığı gibi 1000-2000 TL arası ama 2000 e çıkamayabilirim ama hiç güzel kulaklık yoksa 2000 zorlarım belki neyse dediğim gibi bütçe belli kulaklık önerilerinizi bekliyorum
istediğim özellikler
önerileriniz bekliyorum
cloud 2. o fiyat bandında daha iyi ses kastıran kulaklık yok. müzik film falan dersen nova 3 blackshark falan var

Hocam A520 kulaklık için ses kartı falan lazım mı diye konu açabilirsin ya da bu mesajımı gören reisler varsa yardım etsin bilgim yoksa yok derim yani.
konu açtım bekliyorum hocam

cloud 2. o fiyat bandında daha iyi ses kastıran kulaklık yok. müzik film falan dersen nova 3 blackshark falan var
yani evet cloud 2 ses kasma makinası gibi bişey ama ben çok fazla fps oynamıyorum rahat konforlu ses kalitesi sadece ses kasma da dedğil hem müzikte hem oyunda iyi olsun istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,838
Üyeler
184,058
Son üye
batubaskan
Geri