- Konu Sahibi Konu Sahibi
piyasada en ucuz yer burası ama nasıl pahalı hocam, 1 tb ssd yaptım ve işlemciyi 5600 yaptımpahalı
piyasada en ucuz yer burası ama nasıl pahalı hocam, 1 tb ssd yaptım ve işlemciyi 5600 yaptımpahalı
O bilgisayara 2.8k dandik bir monitör alma yazık olur.monitör ve soğutucuyla beraber 20.500 TL soğutucu olarakta id cooling se234 argb düşündüm 1330TL, monitörde 2800 TL samsungda 144hz.
dandik niye olsunki hocam sonuçta aynı akıcılığı veriyor ve görüntü veriyorO bilgisayara 2.8k dandik bir monitör alma yazık olur.
alışkanlıklarhocam neden amd istemiyorsunuz acaba. yani 6700 xt sistem alabilitorsunuz çok çok daha güçlü bir kart. nedir bu nvidia takıntısı?
Mesela hocamalışkanlıklar
Alışkanlığı biraz daha açar mısınız?alışkanlıklar
mesela nvidianın son 5 dakika kayıt özelliği var alt+z yapınca ekstra olarak yayın yapmak istediğinde amd ekran kartı olan arkadaşım amd ekran kartından yayın veremiyordu ama nvidiadan verebiliyorsun ek olarak nvidia daha çok adını duyurmuş bir marka ekran kartı konusundaMesela hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alışkanlığı biraz daha açar mısınız?
Eagleden bahsediyoruz değil.. Sistem fiyatı da aşırı pahalı300 lira var gigabyte daha sağlam bir marka değer bence.
6500XT Dışındaki kartlarda verebiliyorsun kart üzerinden. Sadece 6500xt de encode özelliği yokmesela nvidianın son 5 dakika kayıt özelliği var alt+z yapınca ekstra olarak yayın yapmak istediğinde amd ekran kartı olan arkadaşım amd ekran kartından yayın veremiyordu ama nvidiadan verebiliyorsun ek olarak nvidia daha çok adını duyurmuş bir marka ekran kartı konusunda
Eagle almaktansa galax tercih ederdim.300 lira var gigabyte daha sağlam bir marka değer bence.
ram 3600mhz olsa bal olur hocamEagleden bahsediyoruz değil.. Sistem fiyatı da aşırı pahalı
Bu sistemi bu şekil yap al:GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
200 Lira eklenip 3600 - 500 Lira eklenip 4000Mhz alınabilir. Bütçeden kısıp Ballistix 3200 alırdım ben şahsen çip kalitesi üst seviye zatenram 3600mhz olsa bal olur hocam
ram 3600mhz olsa bal olur hocam
200 Lira eklenip 3600 - 500 Lira eklenip 4000Mhz alınabilir. Bütçeden kısıp Ballistix 3200 alırdım ben şahsen çip kalitesi üst seviye zaten
ama buranın ekran kartı markası inno diye bir marka hocam işte güvenilmez çok hiç duymadım daha önceEagleden bahsediyoruz değil.. Sistem fiyatı da aşırı pahalı
Bu sistemi bu şekil yap al:GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
6500XT Dışındaki kartlarda verebiliyorsun kart üzerinden. Sadece 6500xt de encode özelliği yok
inno3d iyi aslında. biraz daha ekleyerek palit modelini seçebilirsiniz amaaynı sistemi aynı sitede daha ucuza yaptım şuan 16000 TL https://www.tebilon.com/amd-5600-asus-dual-rtx3060-o12g-v2-prime-b450m-k-ii-wd-green-corsair-16gb/
ama buranın ekran kartı markası inno diye bir marka hocam işte güvenilmez çok hiç duymadım daha önce