Forza horizon 4 steam save sorunu

saizens

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
79
Merhaba forza horizon 4'de baya ilerlemem vardı araçlar vs. Bugün oyuna gireyim dedim her şey sıfırlanmış, ilk yere attı beni, ne yaptıysam olmadı. Sürekli sıfırdan başlıyordu, benim save dosyam silinmişti, bende steam'den kaldırdım acaba geri yüklesem gelir mi yoksa yine sıfırdan mı başlar?

aynı XBOX hesabını girdiğinize emin misiniz? Format atıyorum pc ye 3 günde forzayı indiriyorum aynı XBOX hesabımla girdiğimde herşeyim duruyor

aynı XBOX hesabını girdiğinize emin misiniz? Format atıyorum pc ye 3 günde forzayı indiriyorum aynı XBOX hesabımla girdiğimde herşeyim duruyor
Evet aynı hesapla giriyorum hocam, şimdi merak ettiğim şey benim paketim premium vip vs her şey var, drift araçları falan veriyordu. Şimdi sıfırdan başlayınca yine verir mi acaba araclari gorevleri vs?

Evet aynı hesapla giriyorum hocam, şimdi merak ettiğim şey benim paketim premium vip vs her şey var, drift araçları falan veriyordu. Şimdi sıfırdan başlayınca yine verir mi acaba araclari gorevleri vs?
hayır onlar 1 defaya mahsus bende de var ful paket
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 defa alıyosun ücretsiz sonra ücretli oluyor

hayır onlar 1 defaya mahsus bende de var ful paket
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 defa alıyosun ücretsiz sonra ücretli oluyor
Wheelspin falan veriyordu baya, yani artık sıfırdan başlarsam ne gibi eksilerim olur? Hazine haritasını tekrar yapabilir miyim mesela

Wheelspin falan veriyordu baya, yani artık sıfırdan başlarsam ne gibi eksilerim olur? Hazine haritasını tekrar yapabilir miyim mesela
sıfır hesapla başlarsan yaparsın da sıfır hesapla başlanmaz ki biraz araştur youtube da felan gitmemesi lazım hesabın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,088
Üyeler
183,946
Son üye
AgonXs
Geri