Comnet'e Abone Oldum Ancak Korkmaya Başladım

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,104
Aradaşlar Selam Comnete Abone Oldum, Ancak Korkmaya Başladım. İlk Korkum Abonelik Sözleşmesinde. Arkadaşlar İnternet Sitelerindeki Evrakta 7 Sayfa Var Ve Boş Sayfa Yok. Ancak İndirip İmzalattığı Belgelerde 8 Sayfa Var Ve Son Sayfada Boş Bir Kağıt Var.
1674385869056.png

Ayrıca Bazı Forumlarda Kullanıcıya Belirtmeden İnterneti İptal ettiklerini Duydum. Ben 12 Aylık İnternet Aldım, Şimdi bana belirtmeden interneti iptal ederlerse parayı alabiliyor muyuz ?

Netspeedden geçtim. Kullanan Arkadaşlar Konuya gelirse sevinirim.

Ayrıca Hatalı Arıza Bildirimi Nedir ?
1674386176148.png

Neye Göre Hatalı Bildirim ?

Son düzenleme:
@Gri Caner kullanıyor belki biliyordur
benim bildiğim kadarıyla comnet'in müşteri hizmetleri çok sıkıntıymış

boş sayfaya imza kafasına göre doldurmak için mi istiyorlar acaba :kekw:
Onu İmzalamayacağım, Göndermeyeceğim. Eğer Bunun İçin İptal Ederlerse bilin ki bu işte bir iş var.

ben kayıt olurken böyle boş sayfa muhabbeti olmadı ve sorun yaşaman durumunda gelecek aylar için ödedigin parayı hizmet almadıgın için alabilmek gerekir

Aradaşlar Selam Comnete Abone Oldum, Ancak Korkmaya Başladım. İlk Korkum Abonelik Sözleşmesinde. Arkadaşlar İnternet Sitelerindeki Evrakta 7 Sayfa Var Ve Boş Sayfa Yok. Ancak İndirip İmzalattığı Belgelerde 8 Sayfa Var Ve Son Sayfada Boş Kağıda İmza Atmanızı İstiyorlar :
Alıntıyı görüntüle

Ayrıca Bazı Forumlarda Kullanıcıya Belirtmeden İnterneti İptal ettiklerini Duydum. Ben 12 Aylık İnternet Aldım, Şimdi bana belirtmeden interneti iptal ederlerse parayı alabiliyor muyuz ?

Alıntıyı görüntüle
Güvenilir bir firma olduğunu düşünmüyordum zaten. En iyisi turknetin e devlet üzerinden onay alması. Zam geldi ama 6 ay 3 kişiden indirimim var. Sonrasında ben de napacağım bilmiyorum diğer isslere de güvenemiyorum bundan dolayı

Netspeed memnun muydunuz

Netspeed memnun muydunuz
Netspeedden Çok Memnundum Ancak Zam geleceği için geçmek zorunda kaldım. 145TL ödüyordum, 200tl ödemek istemedim. Comnette 80TL'ye geldi aylık olarak.

Aradaşlar Selam Comnete Abone Oldum, Ancak Korkmaya Başladım. İlk Korkum Abonelik Sözleşmesinde. Arkadaşlar İnternet Sitelerindeki Evrakta 7 Sayfa Var Ve Boş Sayfa Yok. Ancak İndirip İmzalattığı Belgelerde 8 Sayfa Var Ve Son Sayfada Boş Kağıda İmza Atmanızı İstiyorlar :
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Arıza bildirim neden 50 tl oluyor ne alaka anlamadım ben Poyrazwifi diye bir iss kullanıyorum abone olan herkes şikayetini söyleyebilir ücretsiz bir şekilde evinize adam bile getiriyorlar

Geri